Kui oled Elisa kasutaja


1. "Fantastilised elukad: Grindelwaldi kuritööd" - uus Elisa videolaenutuses!

Vägev must võlur Gellert Grindelwaldi on viinud oma ähvarduse täide ja põgenenud vanglast, et asuda koguma endale järgijaid, kes ei aimagi ta tegelikku plaani. Tema soov on viia läbi puhtavereliste võlurite ülestõus ning asuda kõigi lihtsurelike üle valitsema. Selleks, et Grindelwaldi takistada, palub Albus Dumbledore abi oma endiselt õpilaselt Newt Scamanderilt. Too annabki nõusoleku, aimamata, millised ohud ees varitsemas on.


2. "Veealune seiklus" - Elisa videolaenutuses

On 2100. aasta. Inimkond on hüljanud planeedi Maa ja kõikjal laiutab vaid lõputu ookean. Sügaval merepõhjas elavad kolm eriskummalist ja lahutamatut sõpra - seiklushimuline ja oma liigi viimane kaheksajalg Deep, krevett Alice ja merikurat Evo. Kui ootamatu õnnetus hävitab sõprade kodu, võtavad nad ette ohtliku ja seiklusrikka teekonna, et leida omale uus kodupaik. Oma teel satuvad nad hämmastavatesse paikadesse, nagu vee alla mattunud New Yorki ja ammu uppunud Titanicule. Uljatel seiklejatel tuleb rinda pista nii mõnegi kurjamiga. Kas sõpradel õnnestub leida uus kodu ja kuidas lõpeb nende veealune seiklus?


3. "Kaks kanget Sovetistanis" - ettevaadatav ainult Elisa Seriaalimaailmas!

Eesti kõigi aegade kõige ägedama reisisarja esimene osa oli eelmisel neljapäeval TV3-e eetris. Elisa Elamuse seriaalimaailmas on juba täna uue hooaja kaheksa esimest osa ettevaadatavad. HD-s ja reklaamivabalt! Vaata ette, siis järjest ägedamaks ja naljakamaks läheb! Ning pikalt ei pea enam ootama ka nelja viimast osa!


Kui oled TVPlay Premium kasutaja


1. "Rohelised kassid“ (2018)

Kaks vana pätti Markus (Tõnu Kark) ja Eduard (Sergei Makovetsky), kes on enamuse oma elust trellide taga veetnud, saavad lõppude lõpuks vabadusse. Maailm on muutunud, aga meeste pikaaegsed unistused ja plaanid sunnivad neid kiiresti kohanema. Kuid kõik nendega toimuv, uus reaalsus, takistused ja absurdselt koomilised situatsioonid, millesse nad satuvad, pööravad nende illusioonid pea peale. Neid pole kellelegi vaja, nad "rikuvad kõikjal pildi ära" ning ei kohane ühiskonna normidega. Nad on üleliigsed. Pääsedes vabadusse lepivad sõbrad kokku, et kohtuvad nädala pärast hotellis, kuid enne on vaja kokku sõlmida kõik isiklikud lahtised otsad.

Osatäitjad: Tõnu Kark, Sergei Makovetsky, Mait Malmsten, Kirill Käro, Ülle Kaljuste, Hele Kõrve, Märt Pius, Priit Pius, Indrek Taalma, Andrus Vaarik

Režissöör: Andres Puustusmaa


2. "Bourne’i identiteet" ("The Bourne Identity", 2002)

Itaalia kalalaeva meeskond tõmbab Vahemere lainetest välja kuulihaavadega mehe (Matt Damon), kes ei mäleta teadvusele tulles ei oma nime ega midagi muud oma isiku kohta. Tema oskused võitluskunstide, relvade ja paljude keelte osas annavad aga tunnistust kahtlasest minevikust. Ohtlikul teekonnal läbi Euroopa, saatjaks sakslanna Marie Kreutz (Franka Potente), peab mees võimalikult kiiresti välja selgitama, kes ta on ning miks vilunud palgamõrvarid teda mingil põhjusel igal sammul tappa püüavad. Ning mis on ikkagi peidus ühe Zürichi panga hoiulaekas, mille koodi see nimeta mees naha all kandis?

Osatäitjad: Matt Damon, Chris Cooper, Franka Potente

Režissöör: Doug Liman


3. "Vana vimm" ("Grudge Match", 2013)

Kaks endist poksijat, Henry "Razor" Sharp (Sylvester Stallone) ja Billy "The Kid" McDonnen (Robert De Niro), katkestavad pensionipõlve, et pidada maha veel viimane matš. Esimese kohtumise käigus pärast 30 aastat plahvatab nende kaua vindunud tüli tahtmatult koomiliseks kakluseks, millest tehtud video saab silmapilkselt ülipopulaarseks. Äkitselt puhkenud sotsiaalmeedia hullus muudab nende kohaliku arvete klaarimise matši kohustuslikuks tippsündmuseks. Kui nad treeningu üle elavad, võib neil isegi õnnestuda üksteisega võidelda.

Osatäitjad: Sylvester Stallone, Robert De Niro, Kevin Hart, Kim Basinger, Alan Arkin, Jon Bernthal

Režissöör: Peter Segal

4. "Imetlusväärse noore T.S. Spiveti erakordne teekond" ("The Young and Prodigious T.S. Spivet", 2013)

T. S. Spivet on 10-aastane imelaps, kellel on suur kirg kartograafia ja leiutiste vastu. Ta elab Montana rantšos koos mardikatest vaimustuva emaga, kauboist isaga ja 14-aastase õega, kes unistab Miss Ameerika tiitli võitmisest. Tema kaksikvend Layton suri õnnetuses, mille põhjustas vanemate laudas olev tulirelv, mida perekond enam teemaks ei too. T. S. oli sel hetkel vennaga koos, mõõtmas eksperimendi korras laskude ulatust, ega suuda siiani mõista, mis täpselt juhtus. Ühel päeval tuleb T. S.'ile ootamatult kõne Smithsoniani muuseumist, mille kohaselt on just tema väga erilise Bairdi autasu võitja, mille teenis igiliikuri eest. Poiss on kutsutud auhinna pidulikule vastuvõtmisele, kus tal tuleb anda kõne. Kellelegi ütlemata alustab T. S. rongireisi Washington D.C. suunas.

Osatäitjad: Helena Bonham Carter, Judy Davis, Callum Keith Rennie

Režissöör: Jean-Pierre Jeunet


5. "Annabelle: loomine ("Annabelle: Creation", 2017)

Nukumeister ja tema naine pakuvad mõned aastad pärast oma pisitütre traagilist surma peavarju nunnale ja lastele, kelle lastekodu suleti. Peagi saavad neist nukumeistri loodud Annabelle’i sihtmärgid.

2014. aastal ligi 257 miljonit dollarit kokku ehmatanud menufilmi “Annabelle” jätku režissöör on David F. Sandberg (“Tuled surnuks”). Ka järjeloo produtsendid on Peter Safran ja James Wan, kes tegid edukalt koostööd filmisarjaga ”Kurja kutsumine”.

Osatäitjad: Anthony LaPaglia, Samara Lee, Miranda Otto

Režissöör: David F. Sandberg


Kui oled Telia kasutaja


1. "Võtame vabalt“ ("Casual“)

Seriaali 4. hooaeg on alates sellest nädalast saadaval Telia HBO keskkonnas (koos eelmiste hooaegadega)

2. Indian Wells WTA turniiri tennisemängude otseülekanded Telia LIVE erikanalil

Täpsem kava on nähtav kanalil.

3. "Christopher Robin ja Karupoeg Puhh“ ("Christopher Robin“)

4. "Tüdruk ämblikuvõrgus: See, mis ei tapa“ ("The Girl in the Spider's Web“)

EV100 filmide sarjast, eksklusiivselt saadaval ainult Telia Videolaenutuses!


Kui oled Netflixi kasutaja


1. "Immortals"

2. "The Order"

3. "Triple Frontier" - alates 13. märtsist

4. "Juanita"

5. "Northern Rescue"


Kui oled Amazon Video Prime kasutaja


1. "American Gods" - 2. hooaeg

2. "The Invention of Lying"

3. "Close Encounters Of The Third Kind"

4. "Watchmen"

5. "Flight"