Roosileht toob välja, et Jacksoni tegevus sarnaneb Alice Cooperi käitumisega, mistõttu võiks neid ehk kõrvutada. "Praegu tahaks küll muusikapropagandistidelt, küsida, et nüüd, kus selgub, et Michael Jackson on terve oma elu teinud seda, mida on kogu elu lavalt pakkunud näiteks Alice Cooper. Et kas nüüd sobib äkki Michael Jacksonit Alice Cooperiga võrdselt mängima hakata?" Ta lisab, et kui vanasti oli õudus keelatud laval ja kinolinal, siis nüüd üritatakse keelata ka eraalu.

Ometi näitab ajalugu, et keelatud vili on kõige magusam. "Igasugused keelud muusikaajaloos on tavalisel lõppenud kõik risti vastupidise tulemusega. "Sex Pistolsi" "God Save The Queen" või "Frankie Goes To Hollywoodi" "Relax", mõlema laulu tohutu edu taga saab näha laulude keelamist erinevates ringhäälingupiirkondades. Nõukogude ohtral keeluajastul levis Rock'N'Roll plahvatusliku hooga. "Propellerit" ja "Turisti" teati peast, ehkki bände saatsid pidevad keelud."

Roosileht tõdeb, et tema keeldub artistide muusikast juhul, kui see pole tema maitse. Jacksoni loomingust loobumine eraelu põhjustel on lühinägelik. "Michael Jacksoni eraelu puudutavad seigad peavad kindlasti leidma õiglased lahendid aga tema loominguga (iga lauluga, videoga) on seotud sadu teisi ajalooliselt geniaalseid loojaid, näiteks muusikaprodutsent Quincy Jones või filmirežissöör John Landis, koreograafid, grimmeerijad jne. jne., kelle karistamine ja loomingu keelu alla seadmine oleks ülimalt lühinägelik. Mina käsitan Michael Jacksoni loomingu vastast tegevust vihakõne eriti jõhkra grupiviisilise vormina."

Retro FM programmijuht Marika Orula kinnitab, et ka Jacksonit puudutavad süüdistused on kindlasti päevakajas. "Oleme seda juba arutanud, aga milliseks kujuneb meie lõplik seisukoht, selgub lähiajal."