Morgan tõdeb, et tema hinnangul muutub prints Harry üha enam tuhvlialuseks, vahendab Fox News. "Alates oma Ameerika näitlejannast naise Meghan Markle'i kohtamisest, on ta loobunud oma kuratlikult mängulisest küljest ja muutunud puhtaks, lehtkapsast närivaks fitnessi friigiks. Lisaks tundub, et teda on tabanud haruldane "taipamise" nakkus."

Morgan meenutab aegu, mil Harry Las Vegasesse läks ja paljalt paljaste võõrastega piljardit mängis. Nüüd tundub aga, et Harry kannatab poliitkorrektsuse haiguse käes. Mees leiab, et Harry hiljutine kõne, milles ta teadlikke noori kiitis, oli läbi aegade kõige halvem ja igavam.

Mees on veendunud, et Harry ei kirjutanud seda kõne ise ja tegelikult tegi hoopis Markle selle talle valmis. Maailma päästmine ei pidavat olema prints Harryle üldse nii südamelähedane kui Markle'ile, seda tõestab ka printsi kunagine elupõletamine. "Millal sai Harryst Dalai Lama?" Morgan rõhutab, et prints peaks oma võlts pühapaiste ära kaotama, sest see ei sobi talle. Markle'i nõudmiste järgimine ei pidavat head tegema.