Depp esitas naisele vastusüüdistuse, väites, et hoopis tema on vägivaldne. Kohtus võeti välja ka foto, millel on näha Deppi katkist sõrme. Selline tõestus mõjus fännidele kui külm vesi, vahendab Hollywood Life. Näiteks on Depp kirjeldanud juhtumit, kus ta jäi naisega õhtusöögile hiljaks ja viimane sai nii kurjaks, et virutas talle kaks korda rusikaga näkku.

Selliste tõendite peale ormasid fännid sotsiaalmeediasse ja hakkasid "Kariibi mere piraatide" staari ees vabandama, et teda kohe alguses ei uskunud. Sama kinnitab ka lähedane allikas: "Johnny on uppunud kogu sellesse armastusse ja toetusesse, mida ta fännidelt Twitteris saab. Ta tunneb ennast lõpuks kaitstult, peale aastaid kestnud "halva poisi" mainet ja tema väidete mitte uskumist."

Allikas lisab, et näitleja ei tahtnud küll endist naist mustata, kuid nii lihtsalt läks. "Johnny ei tahtnud kunagi Amberit kiusaja positsiooni panna, kuid talle lõpuks aitas ja ta pidi tõe välja tooma. Asjaolu, et fännid hakkavad nüüd tema poolt uskuma on, on imeline. Rohkem kui kunagi varem on ta nüüd pühendunud õiglusele ja oma maine taastamisele."

Fännid on Twitteris jaganud mitmeid toetusavaldusi, millest õhkub nende kahetsus, et juba varem Deppi ei uskunud. "Niisiis, me halvustasime Johnny Deppi, sest ta on kiusaja, selgus, et hoopis teda kiusati. Ma tunnen, et mul on paha olla."