Jackson avaldab, et oli Wade Robsoniga suhtes ligi seitse aastat, mis ulatus ka perioodi, mida Robson süüdistustes mainib, vahendab Daily Wire. Jackson väidab, et ekskallim valetab ta onu kohta ja tahab lihtsalt raha saada.

"Tal on see eneseteadvus, peaaegu egotsentrilisel viisil, nartsissistlikul viisil. Kui ta midagi tahab, siis ta läheb sellele järgi ja saab selle."

Naine kirjeldab, et onu oli nende suhte algataja ajal, mil noored olid vaid 12aastased. Jackson tunnistab, et nad läksid lahku, kas 2000. või 2001. aastal, mil selgus, et Robson on teda mitme naisega petnud.

Jackson on kindel, et onu ei teinud midagi sellist, milles teda süüdistatakse. "Esiteks, ma tean oma onu. Ma tean, et ta ei teeks kunagi seda, mida Wade väidab. Teiseks, ma tean Wade'i. Ma tean teda ja ma tean ta käitumist. Ma teadsin teda ka kõige selle ajal. Ma tean, et Wade on valetaja ja manipulaator, aga teda ei ahistatud. Ta käitumine ei näidanud kunagi midagi sellist. See on ka põhjus, miks ta ema ega keegi ta perest kunagi midagi ei kahtlustanud ja lasid tal Michaeliga aega veeta. Nad olid ka seal. Midagi ebasünnist ei toimunud, et keegi ennast halvasti oleks tundnud."