Loovsündmus Kuldmuna jagab tänavu 21. korda auhindu aasta parimatele ja põnevaimatele turundustegudele. Nagu juba tavaks saanud, paneb auhinnagalale punkti suursugune järelpidu, kus astuvad üles nii uued ja kuumad kui tjuba uttavad ja pikka tutvustamist mittevajavad kollektiivid. Sel aastal vallutavad Kuldmuna gala jätkupeo lava Gram-Of-Fun, Küttebänd ja Rick Feds. „Küttebänd on legendaarne hea peo garantii ning Gram-Of-Fun, eesti muusika uus pärl annab heale peole veelgi enam särtsu juurde,” räägib tänavuse Kuldmuna kunstiline juht Sten Skolimowski.

“Lisaks astub üles andekas lõunanaaber Rick Feds, keda on nimetatud maailma parimaks näputrummariks (ingl k finger drummer – toim.). Feds on väga eriline artist mitte ainult Baltikumis või Euroopas, vaid kogu maailmas. Ta on geniaalne muusik ja multiinstrumentalist, kelle etteasteid ilustavad lisaks uskumatutele biitidele, mida ta vaid 84 nupust välja suudab võluda ka interaktiivsed visuaalid,” kommenteerib korraldaja.

Küttebänd koondab enda alla mitmed tuntud eesti muusikud erinevatest kollektiividest. Lavalaudadel alati energiast pakatav punt nimetab end peomussooni supergrupiks ja on kümne tegutsemisaasta jooksul võitnud paljude eestlaste südamed. Seda erilisemad on nende praegused, harva toimuvad ülesastumised.

Sarnaselt Küttebändile sõprusest ja ühisest armastusest muusika vastu välja kasvanud Gram-Of-Fun jõudis muusikasõprade tähelepanu orbiiti mullu ilmunud singliga „Getaway,“ mis nii melomaanide kui kriitikute poolt soojalt vastu võeti. Produtsentidest, DJ-dest ja lauljanna
Kristel Aaslaidist koosnev kollektiiv kaasab live’i ajaks lavalaudadele ka kitarristi ja bassisti ning Aaslaidi sõnul on tänaselt õhtult oodata palju häid emotsioone.