Thalassitis leiti surnuna laupäeva hommikul kodulinna lähedalt metsamaastikult. Arvatakse, et mees oli sügavas leinas oma vanaema ja lähedase sõbra kaotuse tõttu, vahendab Daily Mail.

Saatejuht Caroline Flack liitus Thalassitisi leinavate kaasstaaridega Olivia Attwoodi, Tyla Carri ja Gabby Alleniga ning postitas sotsiaalmeediasse järelhüüde liialt noorelt lahkunud tähele.

Flack postitas sotsiaalmeediasse meenutuseks pildi, millele kirjutas juurde: "Mike... sa olid täielik džentelmen... ma ei unusta seda.. see on nii-nii kurb... sind jäädakse igatsema. RIP."

Sotsiaalmeedia kihab järelhüüetest, mille on kaasstaarile pühendanud "Armastuse saarelt" tuntud tähed.

Olivia Attwood, kes staariga lühiajaliselt "Armastuse saarel" põgusalt koos oli, tõdes, et uudis võttis ta lausa sõnatuks. "Ma päriselt ei tea, mida öelda. Veel üks lahkub liiga noorelt. Mõtlen sellel kohutaval ajal Mike'i perele ja sõpradele. Sind jäädakse kohutavalt igatsema."

Tyla Carr, kellega mees paar aastat tagasi koos oli, ei suuda uudist uskuda. "Ma ei suuda uskuda seda kõne, mis ma just sain. Mike, sind armastas kogu "Armastuse saare" pere. Sind jäädakse nii väga igatsema. Kogu mu armastus on su sõprade ja perega. Šokis."

Dom Lever, kellega staar küll eriti hästi läbi ei saanud, pani uudist kuuldes oma erimeelsused kõrvale. "Ma olen uudisest šokeeritud!! Mina ja MikeThalassitis ei pruukinud küll läbi saada, aga ta oli top kutt."