Pihlap, kes on Jacksoniga toimuvat juba mitu aastat jälginud, tõi telesaates "Õhtu!" välja, et Wade Robson, üks Jacksoni süüdistajaid, tegeles 15 aastat aktiivselt laulja töö kaitsmisega. Kõik muutus kui tööpakkumisi peale 2011. aastat enam ei tulnud. Vaid loetud aastad peale töö lõppu läks Robson 2013. aastal Jacksoni vastu kohtusse. See on Pihlapi sõnul üks selge näide, mis olukorra kahtlaseks muudab. "Minu jaoks tundub see natukene liiga mugav," tunnistab Pihlap.

Pihlap tunnistab, et tema arvamus, et Robson soovis lihtsalt raha saada, kõlab "jubeda klišeena". "Aga me teame, et maailmas on tehtud väga kohutavaid asju raha pärast, üksik indiviidide poolt kuni suuremate organisatsioonide poolt. See, mis jääb selles dokumentaalfilmis rääkimata täiesti on see, et nagu mainisin, Wade Robson tuli selle uudisega välja tegelikult kuus aastat tagasi. Ja ta mitte lihtsalt ei deklameerinud maailmale, et mind on ahistatud, nüüd arvake Michaeli kohta mis te soovite, vaid ta läks kohtusse ja ta väitis oma esimeses intervjuus, et ta soovis tõde välja öelda."

Kuigi praegu on Pihlap kategooriliselt süüdistuste uskumise vastu, siis ta tõdeb, et kui tuleb põhjendatud tõendeid, siis peab ta oma viga tunnistama. "Juhul kui tuleb mingisugune põrutav info, mis veenab mind lõpuks selles, et minu elu viimased 35 aastat on olnud vale ja Michael Jackson on pedofiil, siis ma tunnistan oma viga ja püüan teha oma elus korrektuure."