Siiri Sisask

Eesti rahva südamesse laulnud Siiril oli enne lavade vallutamist juba pikk filmikarjäär selja taga. 1982. aastal tegi ta kaasa filmis "Arabella mereröövli tütar", kaks aastat hiljem sai ta osa linateoses "Karoliine Hõbelõng". Sellele järgnes lastekodutüdruk Siiri osatäitmine filmis "Naerata ometi".

Siiri Sisask

Mihkel Raud

Multitalendi Mihkel Raua esimene tähetund tuli juba 12-aastaselt, kui ta sai Tõnni rolli kultusfilmiks tõusnud "Nukitsamehes". Samal aastal jõudis ta teha kaasa ka teises linateoses: Raivo Trassi tehtud filmis "Keskpäev" mängis Raud tegelaskuju Riho.

MIHKEL RAUD

Ülari Kirsipuu

Mihkel Rauaga tegi "Nukitsamehes" ja "Keskpäevas" kaasa Kirsipuu, kelle kanda jäid rollid Kusti ja Meelik. Tema mäletab, et filmirollideni jõudis ta tänu suure castingu ning näitlemise eest sai ta ka tasutud: "See oli see õnnelik aeg, kui riik rahastas filme."

TELEVIISOR

Sahlene

Kuigi Sahlene pole Eestist pärit, on ta ikkagi riiki Eurovisionil väga edukalt esindanud. Ka tema karjäär sai tegelikult alguse juba 10-aastaselt, kui ta mängis 1986. aasta filmis "Bullerby lapsed". Sahlene sai rolli ka aasta hiljem tehtud järjes "Veel Bullerby küla lastest". Kuid nende kahe rolliga sai multitalendi filmikarjäär läbi ning Sahlene hakkas tõsisemalt tegelema laulmisega.

EUROLAUL

Jüri Makarov

Vaid 9-aastasena sai tulevane ettevõtja ja muusik rolli ühes armastatuimas kodumaises filmis "Mehed ei nuta", kus ta mängis väikest paadikaptenit. Sellega Makarovi lapsnäitleja karjäär veel läbi ei saanud - mõned aastat hiljem tegi ta kaasa ka linateoses "Tuli öös", kus ta mängis Atsi.

MUUSIKAAUHINNAD 2009 VENE TEATRIS

Maarja-Liis Ilus

Eesti rahva silme ees pisikesest laululapsest täiskasvanud artistiks sirgunud Maarja-Liis tegeles enne suurt muusikukarjääri hoopis näitlemisega. Vaid 4-aastaselt tegi ta kaasa muusikafilmis "Õnneseen", kus Maarja mängis peaosa.