1. Ta sündis Saksamaal

Kuigi ta võib olla üks tuntumaid USA näitlejaid, siis tehniliselt ei ole ta Ameerikast pärit. Willise ema oli sakslanna, kes kohtus Ameerika sõduriga Lääne-Saksamaal. USAsse kolis Willis alles 2-aastaselt, mil ta isa sõjaväest lahkus ja oma pere endaga kaasa võttis.

2. Lapsena oli tal tõsine probleem kokutamisega

Kuigi noorena oli näitleja väga sõnakas suhtleja, siis lihtne rääkimine valmistas talle siiski raskusi. Kuni 9-aastaseks saamiseni segas Willise rääkimist raske kokutamine. Willis on avaldanud, et keskkoolis avastas ta asjaolu, et kui laval rääkima hakkas, ei olnud kokutamist enam ollagi. Nii kui ta lavalt maha astus, tuli jutt jälle vaid kokutades.

3. Filmi "Die Hard" võtetel kannatas ta lühiajalise kurdistumise käes

Filmi produtsent John McTiernan soovis, et märulis oleks palju valju helitasemega pauke, seega kasutasid näitlejad paukpadruneid, mis rohkem müra tekitaks. Kuulsas stseenis, kus Willis laua alt pahalase maha laseb, oli heli nii vali ja näitleja kõrva lähedal, et ta kaotas oma vasakus kõrvas kaks kolmandikku kuulmisest.

4. Ta reklaamis veine, olles ise alkoholiga kimpus

Filmi "Moonlight" edu oli nii suur, et varsti kutsuti Willis reklaami, kus ta promos väikseid veinipudeleid. Sõpradega terrassil aega veetnud Willis jäi peagi joobes peaga sõites vahele ja sellega tema osalemine reklaamis ka lõppes.

5. Filmis "Kuues meel" näeb Willist vais seepärast, et ta võlgnes Disneyle teise filmi tühistamise pärast

Filmi "Kuues meel" tuntud rolli ei oleks toimunud, kui ta ühte teist filmi tühistanud poleks. Algselt oleks Willis pidanud osalema filmis "The Broadway Brawler", kuid tema ja loojate vahel tekkisid lahkhelid. Willis läks nõudmistega nii kaugele, et produtsent vallandas pea kogu meeskonna ja film jäi ära.

6. Willis oli mees, kes soovitas Michael Clarke'i filmi "Roheline miil"

Michael Clarke Duncan sai meeletult kiidusõnu oma suurepärase töö eest filmis "Roheline miil". Nii üllatuslik kui see ka pole, peaks ta selle eest tänama hoopis Bruce Willist. Kui Willisele filmi käsikiri ette jäi, teadis ta kohe, kes selleks kõige sobivam on ja helistas otse produtsendile ning soovitas just Michael Clarke Duncani.

7. Ta lubas maksta preemiaks miljon USA dollarit sellele, kes Saddam Husseini ja Osama Bin Ladeni üles annab

Algselt soovis näitleja anda tasu sõjaväele, kuid neil ole lubatud oma töö eest preemiaid vastu võtta. Willisel ei jäänud muud üle kui anda tasu tavalisele kodanikule, kes pahalased üles annaks.

8. Willis oli üks esimesi, kes ise enda videomängus tegelast kehastas

Mitmed väga edukad filmid tegid Willisest maailma ühe tuntuima märulitegelase kehastuse. Seega ei läinud kaua aega, kui talle tehti pakkumine osaleda videomängus, mille peategelane on tema ise. Mees võttis pakkumise vastu ning lisaks häälele, mille ta tegelasele andis, on ka näoilmed tehtud näitleja enda, mitte filmide pealt. Sellega sai Willis ka üheks esimeseks kuulsuseks, kes ise oma videomängus osales.

Allikas: veebileht Thefw.