Eesti publik ei ole sellist sensatsioonilist muusikalist kooslust veel näinud ega kuulnud. Modernseid lugusid mängitakse traditsiooniliste puhkpillidega – trompet, eufoonium, tenor – ja altsaksofon, susafon. Rütmipillidest on esindatud suur trumm ja trummikomplekt. Brass Band esitab rahva poolt armastatud popurriisid, millesse on osavalt põimitud klubimaalima kõige uuemad ja kuumemad taktid. Nende ainus missioon on elu tähistamine ning publikule rõõmu ja hingelise rahulolu pakkumine.
Foto: Johan Hallimäe
Jägermeister sisaldab endas 56 eksootilist ürti, mis muudab likööri keerukuse ja lihtsuse vastandlikuks kombinatsiooniks, luues nii täiusliku koosluse. Jägermeistri Brass Bandi loovad üheksa eriti kirglikku muusikat hingavat ja elavat TÜ orkestri Popsid koosseisu kuuluvat pillimeest ja –naist ning neli säravat ning proffessionaalset tantsijat. Brass Band tegutseb eelmise aasta juunist ja nad on senini esinenud rohkem kui kümnel peol üle Eesti. Jägermeistri Brass Band on edukalt kummutanud iganenud mõtte, et puhkpill ja ööelu ei käi kokku.
Foto: Merle Värv
Rahvale meeldib laval tekkiv sünergia, kus kohtuvad kaasaegne muusika, ilusad tantsijad ja tavapäraselt ööelu juurde mittekuuluv puhkpillimuusika. Selline ainulaadne Jägerkooslus on väga hea peo käivitaja igal pool.meeletu brassile kaasaelamine on väljateenitud ja lausa vältimatu.
Foto: Johan Hallimäe
Esimese trummilöögiga lainetab kätemeri vasakult paremale ja kõik parimad hitid saavad vaskpillide esituses omalaadselt lõbusa lahenduse ning õhus on tunda särtsu ja ekstaasi. Ka bänd ise naudib loodud atmosfääri, sest nende peamine soov on pakkuda publikule parimat intelligentset meelelahutust. Head emotsioonid loovad häid mõtteid ja teotahtelisi inimesi.
Foto: Merle Värv
Jägermeister Brass Band loob Sinu peo ja meelelahutuse! Kas külmalt või kuumalt – seda otsustad Sina! Meil on mõlemad variandid olemas, sest see on osa meie DNA-st.
Foto: Merle Värv
Foto: Merle Värv
Bändi muusikat saab helis ja pildis kogeda ainult kõige kuumematel lavalaudadel ja valitud üritustel. Püüa nad kinni, kui saad!

Jägermeister Brass Bandi saab esinemas näha:

05. aprillil Kultuurikatlas

04. mail ööklubis Illusioon
Foto: Merle Värv
Foto: Merle Värv
„Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.”
Jaga
Kommentaarid