ITV, kellele tõsielusari kuulub, on teatanud, et uuendasid enda turvareegleid ja staaride jutt ei ole neist mööda läinud, vahendab The Sun.

Sarja produtsent Richard Cowles tõdeb, et sellised juhtumid panevad olukorda uuesti hindama. "Kui miski nii kohutav juhtub, siis me loomulikult hakkame iseennast otsima ja küsima, kas midagi oleks saanud teha."

Uutes reeglites seisab, et tulevikust peavad staarid enda eest vähem võitlema. "See analüüs on viinud meid otsuseni oma toetusprotsesse laiendada. Pakkuda teraapiat kõigile, mitte ainult neile, kes seda paluvad."

Samuti saavad tulevased saarele minejad treeninguid, millega oma kuulsust paremini ohjata. "Me anname tulevastele saarelistele kohandatud treeninguid, et kaasata sotsiaalmeedia ja majanduslik toimetulek."

Cowles lisab, et rohkem koostööd hakatakse tegema psühholoogidega ja nende eesmärk on saarelisi ise rohkem kontrollida. "Võtme fookus ei olene enam sellest, kas saarelised meilt tuge paluvad, vaid, et meie aktiivselt ja regulaarselt kontrollime nende seisukorda."