1. Frane Selak


Frane Selak on surma mitte korra, vaid lausa seitsmel korral ninapidi vedanud.
1962. aastal sõitis Selak rongiga kui see rööbastelt kõrvale lendas ja jääkülma jõkke maandus. Mees pääses vaid katkise käe ja hüpotermiaga, teised 17 reisijat uppusid.
1963. aastal oli lennukis, mis alla kukkus. Selakil õnnestus uksest välja paiskuda ja maanduda täpselt heinakuhjal. Nii pääses tema ilma ühegi vigastuseta, teised 19 reisijat hukkusid.
1966. aastal oli mees bussis, mis teelt välja sõitis ja taas jões lõpetas. Neli reisijat uppus, kuid Selak ujus turvaliselt kaldale. Kaks aastat hiljem tahtis ta oma pojale relva kasutamist õpetada, kuid tulistas end kogemata munanditesse. Polnud hullu miskit, sest ta elas ka selle üle.
1970. ja 1973. aastal sattus Selak õnnetustesse, kus autod põlema süttisid, kuid tema täiesti tervelt välja tuli.
1995. aastal jäi ta bussi alla, kuid tuli taas ilma vigastusteta välja. Aasta hiljem vältis ta kokkupõrget veoautoga ja pööras enda sõiduki kaitsepiirdesse. Uks lendas kokkupõrkel lahti ja Selak paiskus autost välja. Nii ta siis vaatas, kuidas auto üksi kuristikust alla lendab.
Õnnele pani väärika punkti 73. sünnipäev, mil ta lotoga veidi üle 1 miljoni dollari võitis.

2. Bill Morgan


Austraaliast pärit Bill Morgan sattus koledasse avariisse, kust imekombel eluga pääses. Mehe auto sõitis kokku veoautoga ja löök purustas sõiduki täielikult. Kõik olid veendunud, et Morganist enam elulooma ei tule, kuid kõik läks vastupidi. Arstid kuulutasid mehe surnuks, kuid juba 14 minutit hiljem ärkas ta taas ellu ja peale 12 päeva kestnud koomat oli kõik taas korras. Pere oli vahepeal isegi toetavad masinad eemaldada lasknud.

Sellega mehe õnn siiski ei piirdunud. Oma teise sünnipäeva tähistamiseks ostis Morgan lotopileti, millelt kraapis omale võiduks 17 000 AUS dollarit, mille väärtus nüüd oleks ligi 25 000 AUS dollarit. Tema meeletu vedamine tõmbas telesaate tähelepanu ja nad kutsusid Morgani oma saatesse ning lasid tal näitena veel ühe pileti lahti kraapida, kust mees juhuslikult - ülla ülla- 250 000 AUS dollarit võitis.

3. Edwin E. Robinson


Pime ja kurt Robinson tatsas mööda oma põldu ringi ja otsis kaduma läinud kana. Kui ta üks hetk tundis, et sadama on hakanud, siis suundus mees lähima puu alla varju. Selline üksik puu on välgule vägagi ahvatlev ja nii tabas ka meest korralik tormilöök. 20 minutit teadvusetult maas lamanud Robinson tõusis püsti ja läks tuppa magama. Peale kosutavat und selgus, et ta on oma nägemise ja kuulmise tagasi saanud. Mehe uskumatut õnne kinnitas ka doktor, kes arvas, et ellu jäi ta vaid tänu oma kummist tallaga jalanõudele.

4. Joan R. Ginther


Kas sa teadsid, et sinu tõenäosus, saada asteroidiga pikki pead, on suurem kui loteriis võitmise võimalus? See ei peatanud Joan Gintherit, kes oma terve oma elu jooksul võitis loteriiga 4 korda. Mitte lihtsalt väikseid võite, vaid iga kord mitu miljonit dollarit. Naise esimene võit oli üle 5 miljoni dollari, üle 10 aasta hiljem 2 miljonit dollarit. Kaks aastat hiljem kolm miljonit, millele järgnes veel 10 miljonit dollarit.

5. Terri Preece

Naine soovis restoranis austreid nautida ja tellis omale vaagna. Aimamata, mis teda ees ootab, hakkas ta karpe lahti murdma. Järsku tuli ühest karbist välja pärl, millest sõbrad talle sõrmuse tegid, et see igavesti õnne tooks.

6. Anders Helstrup


Norrakas otsustas ilusat ilma taevas nautida ja läks langevarjuhüpet sooritama. Rahulikult hõljudes avastas ta järsku kivi mis meeletul kiirusel tema poole kukub, kuigi üleval midagi ei olnud. Õnneks suutis ta juhtunu ja videosse saada, mis teadlaste tähelepanu tõmbas. Selgus, et tegu oli meteoriidiga, mis veidi enne filmile jäämist plahvatanud oli. Helstrupi salvestus oli esimene maailmas, millel on näha meteoriiti peale põlemist.

7. Lena Pahlsson


Rootslanna Pahlsson võttis küpsetades oma abielusõrmuse sõrmest, kuid kui ta seda tagasi hakkas panema, selgus, et sõrmus on kadunud. 16 aastat hiljem korjas naise abikaasa peenrast porgandeid ja ennäe imet, seal see oligi. Üks armas oranž porgand oli ennast sõrmusest vaikselt läbi kasvatanud ja nii ise mehega abiellunud.

Allikas: veebileht Listverse