Jäär 21. märts – 20. aprill

Jäärad on juba tuntud peoloomad, kes lubavad ka algaval kevadel iga kolmapäev, et sel nädalal nad kindlasti välja ei lähe. Kuid 21.47 on nad ikka Prisma järjekorras, et kiirelt joogimaterjali soetada. Nii et olge mureta, Jäärad on ka sel kevadel jätkuval sõiduvees.

Siiski peaksid naissoost Jäärad hoidma natuke piiri, sest soojemad ilmad ja tärkav peohooaeg võivad katuse taas sõitma panna ja kleidid ehk liiga lühikeseks rebida. Mehed peaksid aga olema ettevaatlikud, sest nii mitmedki naised üritavad keevalisi Jäärasi ohjeldada. Kui soovid aga minna kevadele vastu vallalisena, siis tee seda kaunitaridele koheselt selgeks.

Sõnn 21. aprill – 20. mai

Sõnnid on ikka need, kes alguses punnivad vastu, et nemad ei taha pralletada aga lõpuks on tõelised peohinged, kes õigeimat mätast kevadhommikuste päikesekiirte püüdmiseks usinalt viimastele peolistele otsivad. Kevad võib Sõnnidele tuua aga rohkem kohustusi, mis pidudele natuke pidurit panevad.

Meessoost Sõnnid peavad kevadpidudel pidama meeles, et parem on vähem kui rohkem. Ning mis kõige tähtsam: ära nori tüli! Naissoost Sõnnid kardavad millegipärast tantsuplatse vallutada, sest talvest tunduvad jalad veel kanged, kuid ole mureta - sel kevadel oled tõeline staar igal peol!

Kaksikud 21. mai – 20. juuni

Tavaliselt oled pidudel sina just see inimene, kes paneb plaanid paika ja rühmajuhi rolli enda kanda võtab. Jätka samas vaimus ja sammu sõpradega sooja suve poole! Preilidest Kaksikute teele võib ühel kuumal aprilliõhtul sattuda sama keevaline noormees, kes peo tõeliselt meeldejäävaks teeb... ei välista, et eriti nõiduslikul ilmel tasub vaadata ringi just volbriööl.

Vähk 21. juuni – 22.juuli

Pikk talv pole sinu energilisust mingil moel muutnud ning pidudel hullad sa jätkuvalt edasi. Vähid on tuntud kui veiniarmastajad ning kangema alkoholiga eriti ei flirdi enamasti - sina lase end järgnevatel nädalatel aga tõeliselt vabaks ning laienda oma piire. Meessoost Vähid, kes on kindla partneri otsingul, peavad meeles pidama, et peol naist otsides on esmamulje kõige tähtsam.

Lõvi 23. juuli – 23. august

Keevaline Lõvi on oodanud juba pikisilmi soojemaid ilmasid ning rajumaid pidusid. Ära isegi ürita vastupidist väita!

Kuigi kuumad suvepeod on veel mõne kuu kaugusel, siis Lõvid saavad peolooma välja lasta juba kevadkuudel. Oled ka hea organiseerija ning otsustad mõne suurema tähtpäeva tähistamise hoopis enda kanda võtta. Ole mureta, see kokkusaamine on tõeline hitt ning jääb meelde pikaks ajaks.

Neitsi 24. august – 22. september

Oled viimasel ajal olnud kui pisike külmakartlik potilill, kes pidudele eriti nina ei pista. Samas kui Neitsid üle pika aja taas klubisse satuvad, võivad asjad totaalselt kontrolli alt väljuda. Sinu sõbrad on sulle andnud riiukuke staatuse, kuid kevadel on sul lõpuks võimalus sellest vabaneda. Ürita välja minnes rohkem vabalt võtta ning lõdvaks lasta ja luba teistel teha sama.

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Oled väga pirtsakas, kui asi puudutab pidusid. Igale prallele sa oma nägu ei näita ning kui lähedki, siis vingud pisiasjade üle. Olgem ausad, kellelegi ei meeldi sellised inimesed. Kuid kui tahad näidata teistele, kuidas õiget pidu teha, siis peaksid hoopis ise ohjad haarama. Mõni suurem majapidu või rahulik, kuid organiseeritud grillipidu? Miks ka mitte! Kohe-kohe on selleks ehk piisavalt soe ja puhvaikad veel ka käeulatuses vajadusel.

Skorpion 24. oktoober – 21. november

Millegi pärast käid viimasel ajal pidudel ainult omale partnerit otsimas. Rahune maha! Kevad muudab sind veelgi pöörasemaks ning armujanulisemaks, kuid kõike tuleb võtta mõõdukalt. Kui oled tõesti huvitatud kellestki, siis peaksid viisakaks jääma ning oma pealetükkimist tagasi tõmbama. Sinu sõbrad on juba tüdinenud halast, et keegi sind ei taha... Õnneks armastab sind kevadpäike ja hetked seda õues nautides tasakaalustavad su kärsitust.

Ambur 22. november – 21. detsember

Sina oled pidudel see, kes soovib pigem suitsunurgas arutleda loodava koalitsiooni üle või diskuteerida, mis on elu mõte. Saabuvad kevadilmad toovad aga ka suitsunurga-Amburi taas rahva sekka ning lõbutsema. Söösta ise tantsuplatsi poole ning näita, mida sa suudad. Hoia eemale inimestest, kes tüli norivad, sest on oht, et soovid kohe ka ise kähmlusesse söösta.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar

Alguses ei saa vedama, pärast ei saa pidama. Loomulikult käib see Kaljukitsede kohta. Peo algfaasis ei pane keegi sind eriti tähele, kuid pärast kolmandat jooki hakkab loom sinu sees ellu ärkama. Kuid sinu sõbrad teavad juba, et Kaljukitsedega saab alati korraliku peo, nii et oled reede õhtuti jätkuvalt esimene inimene, kellele helistatakse, kui väljas veel valge ja aeg grill viimaste lumeriismete otsas käima tõmmata!

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar

Sina oled see, kes pidudel ära kaob ja ennast võõrast seltskonnast võõras kohas leiab. Sulandud kõikjale ning see on ainult hea. Siiski peaksid vahest rahakoti koju jätma, sest laupäeva hommikud, kus pangakontol laiutab tühjus, on väga kerged tulema Veevalajate jaoks.

Kalad 20. veebruar – 20. märts

"Kuidas ma siia sattusin?" on Kalade põhiline mõte laupäeva hommikuti. Oled see, kes kohe peo alguses korralikult lõbutsema hakkab, kuid mõne tunni möödudes oled juba teel koju. Sel Kevadel peaksid võtma eesmärgis, kuidas pidada pralledel kauem vastu ning võib-olla ka oma sõpradega lõpuks kluppi jõuda. Me usume sinusse!