Nelja lapse ema kirjeldas, et ehitajad olid palgatud, et tema maja väljaspoolt värvida. Imelisega vaatega magamistoa akendest on suurepärane välja vaadata, kuid tundub, et ka vaade, mis avaneb väljast sisse vaadates on väga kuum.

"Ehitamine on kestnud juba kuus kuud, seetõttu ei tea ma, millal ehitajad täpselt kohapeal on. Mu kardinad on küll tumedad, kuid neist on lihtne läbi näha, sest nad on õhukesed," kirjeldab Gina situatsiooni.

Tema arvates pole see sugugi esimene kord, kui ehitajad teda alasti on näinud. Näiteks on naine tihti hommikuti magamistoas paljalt või teeb oma fännidele seksikaid klõpse.

Kuigi naisel on internetis miljoneid fänne, siis ta tõdeb, et ta ei näe päriselus välja sama, mis piltidel. "Ma olen tegelt väga häbelik," kirjeldab ennast naine, kelle Instagram on täis alastipilte.

Siiski pole kõige kuumema vanema elu sugugi nii "lilleline" - suvel oli tal probleeme rinnaimplantaatidega, mis olid paigaldatud naisele 10 aastat tagasi. Kunstrindade tõttu on tal pidevad oksendamishood, krooniline väsimus, paanikahood ning juustelangemine.