Santa Rosas elava Windusi naabrid kurtsid mehele, et tema maja ümbritsev aed on liiga kõrge ja läksid lausa nii kaugele, et lasid linnal mehele kirja saata, et ta oma aia madalamaks teeks, vahendab People.

Windus otsustas sõnakale naabrile tagasi teha ja korraldas oma aias eriti omapärase peo. Windus otsustas oma värskelt avatud aias olevale mööblile paigutada mitu mannekeeni, kes naabrile väga konkreetse sõnumi edastaks. "Nad tahtsid mu aeda maha võtta, et sinna sisse näha ja nüüd nad seda saavad."

Kiri, mis Windusele saadeti, ähvardas teda sadade dollarite väärtuses trahviga, juhul kui ta aeda maha ei võta. "See on väga tõsine. Nad ajasid mu päris ärevile. Nad plaanisid mulle trahvi määrata iga päeva eest, mil ma seda aeda maha ei võta. Ja 500 USA dollarit päevas."

Windus selgitas, et aia ehitamine läks talle maksma 9 000 USA dollarit, et koerad Caine ja Domino aias püsiks. Ta tunneb, et tema õigust privaatsusele on rikutud.

Kui ta linnalt selgitust küsis, miks ainult tema oma aia maha peab võtma, selgus, et naaber oli kurtnud. Kättemaksuks korraldas ta oma ajas paljaste nukkudega peo.

Peol on üks koht isegi naabrile olemas. "Reserveerisin tooli sõnakale naabrile, kes kaebas, et mu aia linnale kaebas."