Jackson ise julgustab noori juhtunust rääkima

Noor selgeltnägija Cassie Youtube'i kanalilt Intuitiview selgitab, et vaatas dokumentaaliga seotud intervjuusid ja järsku hakkas informatsioon temani liikuma. Ta tunnistab, et ei tea, kas temaga suhtleb Michael Jackson isiklikult või mõni teine vaim, kuid nii lihtsalt on.

Otse kaamera ees loob Cassie oma allikaga uuesti sideme ja hakkab selgitama. Ta väidab, et Michael Jackson andis süüdistajatele julguse oma kogemusest rääkida. "Tema on see, kes on julgustas neid lapsi ette astuma ja rääkima." Cassie jätkab, et Michael Jackson on valmis paranema ja seetõttu soovib ta, et ka noored mehed oma paranemisteed alustaks.

Cassie näeb, et Jackson vajas ravimeid pea kõigeks, mida ta oma elus tegi, nii ärkamiseks kui magama jäämiseks. Neile lisas ta ise veel ohtralt alkoholi. Oma tegevustega ei mõelnud Jackson kunagi pikale mõjule, vaid tegi seda, mis see päev pähe tuli. "Tal oli palju deemoneid, nagu ta seda räägib." Vaatamata sellele aitab Jackson praegu noortel oma lugu avameelselt rääkida. "Ta ütleb, et see on tema missioon praegu, teha nende laste suhtes õigesti ja neid aidata."

Jackson on süütu ja teab, et tõde tuleb päevavalgele

Selgeltnägija Mary Youtube'i kanalilt The Light House selgitab, et ei ole ise dokumentaali vaadanud, seega isiklikke arvamusi ei ole, mis kaartide ladumist mõjutaks. "Ma tunnen, et Michael oli väga üksi. Ta alati otsis midagi." Mary selgitab, kuidas talle näidatakse lapse väärkohtlemist Jacksoni lapsepõlvest, mille tõttu pidi ta hing mitmel korral kehast lahkuma. "Ta tundis end väga kinni, ta ei suutnud oma saatuse eest põgeneda. Ta ei tundnud end kunagi terviklikuna."

Mary palub Jacksonit, et ta näitaks konkreetselt, mida ta skandaalist arvab. "Ta tunneb end reedetuna, kuid ei süüdista mehi, kes teda laimavad, ta andestab neile ja teab, miks nad nii teevad."

Selgeltnägija väidab, et kuna Jacksonil ei ole lapsepõlve olnud, siis rahaga suutis ta luua keskkonna, kuhu lapsed tulla tahaks ja temaga mängiks. Maryni jõuab ka informatsioon, mille kohaselt James ja Wade, kes Jacksoni süüdistavad, on sellise info oma vanematelt saanud ja seda ka päriselt uskuma on hakanud. Jackson oli ise veel nii lapseliku mõtlemisega, et ei taibanud kunagi, millisena tema tegevus tundus. "Michael oli lihtsalt lapselikult süütu."

Selgeltnägija on kindel, et Jackson ei teinud midagi, milles teda süüdistatakse ja teab, et millalgi tuleb tõde päevavalgele.

Sarnaselt Maryle tunneb ennast ka selgeltnägija Amanda Ellis, kes on veendunud, et dokumentaal on tehtud vaid raha saamiseks. Amanda räägib, et tema tunnetus vihjab Jacksoni suurele armastusele kunsti vastu. Seega näiteks väited, et Neverlandist leiti lapspornot, on valed, sest tegelikult olid need pildid kunstiraamatust. Amanda on veendunud, et Jacksonist kiirgas süütust ja lapselikku naiivsust. "Isegi kui kutid räägivad tõtt, ei tule sellest midagi head, see lihtsalt tõmbab rämpsu jälle üles."

Ka Amanda on täiesti veendunud, et tõeline tõde veel ootab avalikustamist ja Jacksoni hea nimi saab taastatud. Kuigi tema ei tea täpselt öelda, millal tõde oodata on, siis tunneb ta, et selleks hetkeks on uskujaid ja kaitsjaid väga vähe alles. "Me otsime tumedust. Kui keegi on tõeliselt hea, me ei taha seda uskuda."

Jackson ei pruugi olla täiesti süütu, kuid jutt temast võib olla moondatud

Selgeltnägija Janine Youtube'i kanalilt Tarot by Janine näeb kaartidelt, et Jackson keskendus pidevalt vaid minevikule ja lapsepõlvele, tervikut märkamata. Samuti tunnistas Janine, et kuigi ta ei taha kedagi valetajaks nimetada, siis kaardid näitavad, et lugude jutustamises oli teatavas koguses fantaasiat. "Huvitav, et mustkunstnik tuli. Ma pean seda lugema, sest mustkunstnik on trikitaja ja võib näha asju selle nurga alt, mis talle sobib," kirjeldab ta Wade'i ja Jamesi. Janine tunnistab, et on veidi šokeeritud, et kaardid just süüdistajaid trikimeestena näitavad. Keskmes on siiski kaart, mis tähistab süütust ja lapselikku naiivsust. Janine väidab, et Jackson oli naistes pettunud ja eriti just ühes, seega polnud tal ka oma abikaasadega eriliselt seksuaalset lähedust. Ning seksuaalsus tundus Jacksonile suhteliselt võõras maastik, mistõttu võis ta asjadest veidi teisiti aru saada. "Ta energia ja seksuaalsus oli justkui 8-aastasel lapsel."

Ka Janine saab infot, et mingil hetkel saab tõde siiski avalikuks ning süüdistajate jutt võib olla osaliselt siiski moondatud. Kaardid näitavad, et mõni süüdistajatest võib siiski "ratast" uuesti veidi keerata ja oma loole veidi teise nurga keerata ja tõe siiski avalikuks teha. "See võib toimuda isegi seitsme kuu pärast."

Kaardid näitavad ka julma minevikku Jacksoni enda lapsepõlvest. Nimelt tundub, et popkuninga enda noorus on olnud täis seksuaalseid kuritarvitamisi. "Kindlasti palju sobimatut tähelepanu, mis võis tulla just meesterahvalt."