Nüüd 32-aastane Clarke elas vaid 6 aastat tagasi üle ajurabanduse, mis isegi ta mälu võttis, vahendab E! News. Näitlejanna ei suutnud meenutada omaenda nime.

Õnnetus juhtus 2013. aasta suvel, veidi peale menuka telesaate 1. hooaja filmimise lõpetamist. Näitlejanna meenutab, et peavalu hakkas kasvama juba siis kui ta riietusruumis trenniriideid selga pani. "Kui ma alustasin, pidin paari esimese harjutuse ajal peatuma."

Asi läks veelgi hullemaks kui treener ta planku hoidma pani. "Ma tundsin kohe nagu kummipael pigistaks mu aju. Proovisin valu ignoreerida ja sellest üle saada, aga ei suutnud."

Lõpuks teatas ta siiski treenerile, et peab pausi tegema. "Kuidagi, peaaegu roomates, jõudsin ma riietusruumi. Ma läksin WC-sse, vajusin põlvili ja hakkasin tohutult oksendama."

Clarke tunnistab, et teadis midagi on valesti ja hakkas meenutama "Game of Thronesi" ridu, et mälu säilitada.

Kiiresti tehti ajuoperatsioon ja ta veetis mõned päevad intensiivravis. "Operatsioon kestis kolm tundi. Ma ärkasin üles, valu oli talumatu. Mul polnud aimugi, kus ma olen." Kuigi teda hoiatati, et kui ta kahe nädalaga piisavalt hästi ei parane, pole lootuski, siis hiljem suutis ta ennast ikkagi koguda ja oma kõnevõime taastada.

Clarke tõi välja, et ligi kolmandik sarnases seisus patsiente sureb kas kohe või veidi hiljem.

Arstid hoiatasid, et ajus on veel üks ohtlik veresoon, mis iga hetk lõhkeda võib. Seepeale hoiatas ta ka oma ülemusi "Game of Thronesi" võtteplatsil. "Ma arvasin, et suren."

Veidi hiljem selgus, et vaja on siiski veel ühte operatsiooni, mis ei õnnestunud ja arstid andsid noorele naisele väga vähe lootust. Kolmandast operatsioonist taastumine oli kõige valusam, kuid nüüd on naine täiesti terve ja õnnelik, et kõik nii hästi läks.