Brigitte Susanne Hunt

Muusikapala, mis mind inimesena iseloomustab: Kunagi üks kutt ütles, et mind kirjeldab selline lugu nagu Alex Clare’i "Damn Your Eyes". Kuulake seda lugu ja lugege samal ajal lüürikat. Saate aru, mis ta mõtles ja kes ma olen.

Muusikastiil, mida ma pole kunagi kuulata suutnud: Mulle ei meeldi eriti laulud, kus pole sõnu. Enamasti kuulan lugusid, mille lüürikas on sõnum, mida saan enda eluga seostada.

Uudo Sepp või 5Miinust: Uudo "Lendame koos" ja 5Miinust "Trenažöör" aitavad viimased minutid jooksulindil lõpuni teha.

Bändis tahaksin olla kõige enam trummar, laulja, kitarrist…: Laulja muidugi, lead singer ehk juhtlaulja. Mu vanemad on mõlemad olnud mu lapsepõlves ettevõtete juhid, seega midagi juhtida oleks minu jaoks turvaline ja harjumuspärane. Seda muidugi ei juhtu iialgi, et ma bändi satuks, sest mulle on karu kõrva peale astunud.

Brigitte Susanne Hunt

Minu lemmik muusikavideo: Shakira "Whenever Wherever" või Britney Spearsi "Overprotected", issand, kui palju ma tantsisin 7-aastasena nende videote järgi ja unistasin oma suurest tulevikust.

Muusiku elu juures näib minu jaoks kõige raskem: See teadmine, et reede ei ole enam eriline päev, mil algab nädalavahetus ehk ülesöömine, pidu, lauamängud, saun, spaa ja trenn – reede ja laupäev on hoopis tööpäevad. Öösiti töötamine oli minu jaoks õõvastav kogemus. Ei saa aru, kas öösel üleval olemisega on võimalik üldse harjuda. Baaridaamina mäletan, et kogu aeg olin tusane, uimane ja siniste silmaalustega, sest töötasin nädalavahetusel öösiti ega saanud end korralikult välja puhata.

Muusik, kellesse olen olnud lootusetult armunud: Enrique Iglesias. Vahetult peale seda, kui ta Eestis käis.

Lugu, mis viib muremõtted peast: Dua Lipa "New Rules". Ma olin täiesti haige selle loo järele kaks aastat tagasi ja olen siiani. See lugu annab selge sõnumi: mina teen omad uued reeglid ja sina mulle ei ütle, kuidas ma oma elu pean elama. Ma olen tugev, ilus ja tark! Või siis Whitney Houstoni "I Wanna Dance With Somebody".

Lugu, mis toob pisarad silma: Enrique Iglesiase "Hero". Autos röögin alati kaasa just sellele loole…Ja lisaks hetke lemmik, mida kõigil kuulata soovitan: ZHU "Working For It".

Just selle loo ajal olen andnud endast tantsuplatsil kõik: Macklemore’i "Thrift Shop". Kindlalt. Kui ma olin alaealine ja esimest korda klubis Studio, siis see oli selle suve hitt.

Mihkel Raud

Lugu, mis mind inimesena iseloomustab: Black Sabbathi "Solitude". Sest ma olen melanhoolik, aga liiga macho, et ennast millegi lödima kui Black Sabbathiga iseloomustada.

Muusikastiil, mida ma pole kunagi kuulata suutnud: Suudan kõike kuulata. Eriti kantrit, mida ma esimesed nelikümmend aastat oma elust vihkasin. Nüüd ma peale kantri muud väga
ei kuulagi.

Sünne Valtri või Nublu: Sünne Valtri. Aus naine.

Ansambel, mis on tänaseni minu vaieldamatu lemmik: Motörhead. Aus bänd.

Laul, mis minus siiani teismelise välja toob: Don Henley "Boys of Summer".

Kõige olulisem muusik minu jaoks Eesti muusika­maastikul: Roald Jürlau. Ilma Roaldita ei oleks ma kunagi Singer Vingerisse sattunud, ilma Singer Vingerita poleks mind olemas.

"Eesti muusika karika" saatejuhid Mihkel Raud ja Brigitte Susanne Hunt.

Laulu refrään, mille mõte on mulle tänaseni arusaa­matu: Mari-Liisi "II Dimensioon", mis kõlab nii:

"miks meeleheites näiteid tood

sinu jaoks on see kui teine dimensioon

lähed kõike mõista püüdes

käega lüües

kuid aru eal ei saa"

Muusikaalbum, mis on mu koduriiulis aukohal: Ramonesi "Road to Ruin". See on meie pere pühakiri, isegi lapsed hakkavad kohe hommikul selle kuulamist nõudma.

Ta ei tohiks laulda: Henn Põlluaas. Õnneks ta ei laulagi.

Kui saaksin terve nädala olla üks eesti artist: Siis oleksin Tanja Mihhailova.

Parim muusikafestival Eestis, kus käinud olen: Rock Summer.

Milline bänd/laul on parim peo käivitaja: Simmaniduo "Simmaniduo alustab". Kes on kuulnud, see saab aru, miks.

Lugu, mis peaks mängima mu ärasaatmisel: Nick Cave & The Bad Seedsi "The Ship Song".

Laul, mida lapsed kodus kaasa laulavad: Ramonesi "I Just Wanna Have Something to Do".

Just seda lugu ümisesin viimati duši all: Metro Luminali
"Isa tuli koju".