Suviste on lähedane sõber telemees Vahur Kersnaga ja meie hulgast lahkunud telelegendi Urmas Otiga. Teenekas teleprodutsent tunnistab, et sellise kaliibiga mehed kannavad endas midagi sellist, mida tänapäeva ajakirjanikel vajaka jääb – erudeeritust.

"Nad mõlemad on nagu profisportlased, kes valmistuvad soorituseks põhjalikult. Urmase puhul peetakse seda poosiks, aga see ei olnud seda. Tal olid kindlad rituaalid, et saade sünniks professionaalsuse kõrgeimas astmes. Mäletan üht Eesti saatejuhti, kes ütles, et täna lähen köhin saate ära. Köhid, siis köhid, nii saadet ei sünnigi," tõdeb Suviste.

"Nemad kannavad seda, mida tänastes ajakirjanikes enam ei ole, ja see on erudeeritus. Silmaring, mis ei lase tekkida olukorda, et inimene ei orienteeruks teemades. Nad ei pane iseennast ega vaatajat lolli olukorda ja kummaline küll, ent nad mõlemad on omas žanris seni ületamata."

"Mis Urmasesse puutub, siis võin teda pidada tõesti üheks oma lähimaks sõbraks ja mõttekaaslaseks. Rääkisime alati avatud kaartidega. Me ei veetnud mitte ainult saatepäevi koos, vaid ka vaba aega. Tema professionaalsuse aste ajakirjanikuna ja sõbralik hoolivus olid sellised, et tunnen neist sügavalt puudust," lisas Suviste.