Näitleja tunnistas The Timesile antud intervjuus, et kuigi ta usub Jacksoni vastu käivaid süüdistusi, arvab ta siiski, et selline tegevus ei põhjustanud süüdistajatele liiga palju kannatusi, vahendab BBC.

Kui näitlejalt küsiti, kas ta usub seda, mida Jacksoni kohta räägitakse, vastas ta, et usub kõike täielikult, kuid jätkas veidi teisel noodil. "Tema seksuaalsed vajadused olid tema seksuaalsed vajadused, mis pärinesid lapsepõlvest, mis tal oli, ja DNA'st, mis tal oli. Seda võib kutsuda pilastamiseks, kuid nagu te kuulsite, siis need lapsed olid õnnelikud, et seal olla said. Nad mõlemad abiellusid ja nad mõlemad said lapse, seega see ei tapnud neid."

Streisand lisas, et tema silmis on süüdi hoopis vanemad: "Ma arvan, et süüdistan vanemaid, kes lubasid oma lastel temaga magada."

Hiljem kirjutas näitleja Instagrami vabanduse oma kommentaari pärast. "Mul on sügavalt kahju mis tahes valu ja valesti mõistmise pärast, mille ma põhjustasin oma sõnu hooletult valides kui rääkisin Michael Jacksonist ja ta ohvritest, sest trükitud sõnad ei peegelda minu tegelikke tundeid. Ma ei tahtnud alavääristada traumat, mille need poisid omal moel läbisid. Nagu kõik pilastamise ohvrid peavad nad seda kandma terve oma elu. Ma tunnen sügavat kahetsust ja loodan, et James ning Wade teavad, et austan ja imetlen neid rääkimise eest."