Kui eelkõige on meedias räägitud Meghani ja Kate'i vahelistest tülidest, siis tegelikult on kõige suurem ameeriklanna vastane hoopis prints William. Tulevane riigipea on tuntud, kui traditsioonide austaja ning tema vennanaine Meghan on pärast eelmisel kevadel peetud pulmi hakanud paljusid asju ümber tegema.

"Ma arvan, et William on väga kohusetundlik ja teab, mis tema roll on ning Kate on sellega kaasa tulnud erakordselt hästi. Ma usun, et tema jaoks on väga raske, et nüüd on Meghan, kes tahab kõike teha kaasaegsemaks ja surub peale oma agendat," ütles Pasternak, kelle sõnul arvab prints, et Meghan on liiga keeruline.

Kaks perekonda hakkavad lähinädalatel ka oma õukondi eraldi haldama. William ja Kate jäävad Kensington paleesse, Meghan ja Harry hakkavad asju ajama Buckinghami palees.

Ka varem on räägitud, et William ei olnud sugugi õnnelik, kui ta vend teatas, et abiellub näitlejannaga. Seepeale teatas Harry, et tema vanem vend ei olnud Meghani vastu piisavalt lahke ja ei tervitanud teda piisavalt innukalt kuninglikku perekonda.