1. Mis on Gaga tegelik nimi?

Gaga tegelik nimi on Stefani Joanne Angelina Germanotta, kuid nimi Lady Gaga sai inspiratsiooni Queeni laulust "Radio Ga Ga"

2. Miks ta nii hästi klaverit mängib?

Alates ajast, mil Gaga oli 4-aastane sundis ta ema teda iga päev tunniks ajaks klaveri taha istuma, olenemata, kas ta soovib mängida või mitte.

3. Millal ta esimest korda lavale läks?

Oma esimese esinemise tegi ta 1. klassis. Ka kostüümi valmistas ise hõbepaberist ja riidepuudest.

4. Millin Gaga noorena oli?

Gaga oli oma Manhattani vanimas tüdrukutekoolis üks väheseid õpilasi, kes peale tunde tööl käis. Ta oli ettekandja. Samas koolis on käinud ka näiteks Caroline Kennedy ja Paris ning Nicky Hilton.

5. Oled märganud?

Gaga kõige esimene tatoveering on noodivõti alaseljal.

6. Kuidas tal koolis läks?

Kui lauljanna kolledžis käis, lõi keegi Facebooki grupi "Stefani Germanotta, sa ei saa kunagi kuulsaks".

7. Gaga ja go-go?

Lady Gaga ja tema etenduskunstnik ning kaasautor Lady Starlight kohtusid baaris, kus Lady Starlight go-go tantsuga esinemas käis. Gaga oli suhtes sama baari juhatajaga. Gaga on New Yorgis ka ise go-go tantsija ametit pidanud.

8. Miks just blond?

Kõik teavad, et Gaga loomulik juuksevärv ei ole hele. Ta blondeeris oma juuksed alles peale seda kui üks Suurbritannia ajakirjanik ta Amy Winehouse'iga segi ajas.

9. Mis on sinu lemmik Gaga laul?

Gaga ja Beyonce ühine laul "Telephone" oli algselt mõeldud hoopis Britney Spearsi albumile "Circus". Laulu videos võib näha ka Gaga noorimat õde Natalit.

10. Miks nii paljas?

Kõik teavad, et Gaga kostüümid on vägagi paljastavad ja vahel tundub nagu ta pükse ei omakski. Tegelikult on selle taga väga eriline põhjus. Nimel on Gaga vanaemal väga halb nägemine ja suudab eristada vaid heledaid jooni nagu juuksed ja nahk. Et vanaema tema esinemist vaadata saaks, on Gagal tihti vägagi paljastavad kostüümid.

11. Millega ta ajalugu tegi?

Gaga on esimene naine maailmas, kes on võitnud Oscari, Grammy, BAFTA ja Kuldgloobuse vaid ühe aasta jooksul.

Allikas: CNN.