Tanja meenutas Ringvaates, et kui ta aastaid tagasi vaatas filmi "Dreamgirls", siis sealsete lauljannade elu jäi talle väga hinge. "Ma mõtlesin, et aga meil ju Eestis ei ole hetkel ühtegi sellist bändi ja miks mitte teha. Helistasin kohe Timo Vendtile ja siis mõtlesime, et teeme."

Kuigi väidetakse, et liikmete otsimiseks oli isegi ajalehes kuulutus, siis Tanja ise kinnitas, et selliselt ta lauljannasid ei otsinud. "Algus oli väga lihtne, sest Diana on minuga tantsinud esinemistel. Ja ma kuulsin tegelikult iga kord, et ta laulab minuga kaasa ja siis ma sain teada, et ta oskab laulda."

Kuigi Reikop pakkus, et liikmed valiti vastavalt plussidele, kes tantsima, kes laulma ja kes ilus olema, siis Tanja lubas, et tegelikult nii ei olnud. "Kõik oskavad laulda. Inga on kõige parem vokalist, ta on isegi minust parem vokalist, ta laulab üli-üli ilusti."

Kethi jäi oma esinemisega Tanjale silma laeval: "Kethile ma helistasin, sest ma nägin teda kuskil laeva esinemisel ja ta oli hästi särav ja hästi selline tore ning hästi suhtles publikuga ja laulis ning oli hästi rõõmus. Ja ma arvasin, et ta sobiks bändi väga-väga hästi."