Staar jagas fännidele pilte, millel oli näha väikest muhku lõual. Selgus, et tegu oli kurja bakteriga, vahendab Mirror. "See mügarik muutus tahkeks tükiks, mille põhjustas bakter, mis oleks võinud, ilma ravita, mu tappa."

Bakterid, mida põhjustas suur lõua implantaat, toitusid Alvesi näost. Nii ta siis jooksis arsti jutule, sest kasvav ja valus mügarik lõual vajas kiiret lahendust.

Röntgen näitas, et tegu on seroomiga: "Hulk vedelikku naha all. Arstid ütlesid, et kui see oleks ravimata jäänud, oleks see võinud mu tappa."

See polnud siiski ainus probleem. Selgus, et kruvid, mida implantaadi paigaldamiseks kasutati, olid liiga pikad ja läksid vastu Alvese hambaid.

Hiljuti tundis inim-Ken muret, et äkki on tema kirg operatsioonide vastu liialt kaugele läinud. "Ma loodan, et see oli mu viimane operatsioon, mu keha ei kannata neid enam. Aga ma ei saa midagi parata, et mul oli infektsioon, mis mu lõuga muutma hakkas."

"Eile oli mu esimene päev peale operatsiooni. Mu nägu on väga paistes ja mul on raskusi söömise ja joomisega. Vedelikud lihtsalt voolavad igale poole."

Vähemalt tundub, et nüüd lõpuks on mees oma välimusega rahul. "Mu lõug on nüüd täiesti ideaalne. See on väike ja v-kujuline. Kirurg tegi väga head ja kõrgetasemelist tööd."