Teooriate kohaselt toimus 1966. aastal 9. novembri varahommikul raske avarii, milles McCartney sõitis autoga vastu posti ja suri, vahendab Mirror.

Bändikaaslased John Lennon, George Harrison ja Ringo Starr hakkasid väidetavalt oma edu pärast muret tundma ja palkasid orvuks jäänud teisiku Billy Shearsi teda asendama.

Shearsi mainitakse ka 1967. aasta albumil, kus laulu sõnad kõlavad järgmiselt: "The singer’s going to sing a song / And he wants you all to sing along / So let me introduce to you / The one and only Billy Shears."

See andis teoreetikutele veelgi hoogu juurde ja usuti isegi, et McCartney nägu ja kõrvad ei ole enam sellised nagu aastaid tagasi näis. Nad väitis, et bänd tundis ennast süüdi ja seetõttu vihjas uue liikmw nime laulus.

Samuti on välja toodud, et kui laulu "Revolution" tagurpidi mängida, siis võib kuulda sõnu: "Ta sõitis posti! Ta tuleb arsti juurde saata. Paul on surnud, Paul on surnud."

1969. aasta albumilt leiti veelgi vihjeid. Näiteks ka legendaarset pilti võib vastavalt tõlgendada. Johni valge riietus märgib preestrit, Ringo must riietus on kui kirstukandjal, George'i teksa on omane hauakaevajale ja Pauli paljad jalad reedavad ta surma.