1. Eriala valik

Häbeliku teismelisena soovis Evans hoopis raamatupidajaks saada. Paraku ei läinud tal inglise keele katsetel kuigi hästi ja ülikooli teda ei võetud.

2. Toit on peres

Evans hakkas kokandusega tegelema 19-aastaselt koos venna Dave'iga. 1993. aastal avasid nad ühise restorani "The Pantry". Juba 3 aastat hiljem lõid vennad koos David Corsi ja Daniel Vaughaniga Hugosi restoranid.

3. Tüli lõpetas vendade äri

Evans lõpetas Hugosiga tegelemise 2012. aastal. Tüli vennaga läks nii teravaks, et koos enam äri teha ei tahetud. Hugosi esindaja tunnistas siis, et Evans on juba 10 aastat restoraniga üha vähem tegelenud ja pigem keskendunud teistele väljunditele.

4. Paleo dieet

Evans on suur paleo pooldaja. Tema juhitud on ka 10 nädalat kestev programm "The Paleo Way". Programmi läbijad saavad plaani ja Evansi isiklikult koostatud retseptid.

5. Esimene abielu

Evansi esimene abikaasa oli Astrid Edlinger. Nad olid abielus 11 aastat ja lahutasid 2011. aastal. Neil on kaks omapärase nimega tütart - Indii ja Chilli.

6. Teine abielu

2016. aastal abiellus Evans endise modelli Nicola Robinsoniga. Privaatset pulmad toimusid väikses talumajas.

7. Lemmik trenn

Väljaandega Sydney Morning tehtud intervjuus avaldas Evans, et tema lemmik trenn on tuntud veesport surfamine. Evansi kodu Austraalias asub Sydney lähistel Malabaris, kus ta proovib oma vaba aega võimalikult palju rannas või laineharjadel veeta.

Allikad: MSN New Zealand.