1. 55 tundi

Britney Spears ja Jason Alexander abiellusid 2004. aasta uusaastaööl. Joobes olekus abiellunud lapsepõlvesõprade liit kestis 55 tundi.

2. 4 päeva


Tammy Driver ja Nicky Pearce lahutasid vaid neli päeva peale abiellumist. Peig hakkas oma värsket kaasat petmises süüdistama ning ajas ennast nii kurjaks, et peksis sodiks nii naise kui pulmadeks saadud kingid.

3. 15 päeva

Filmirežissöör Tracey Edmondsiga abiellunud koomik Eddie Murphy teatas 15 päeva pärast romantilist tseremooniat Bora Bora saarel: "Pärast hoolikat kaalumist ning arutelu oleme otsustanud, et meie suhet pole enam defineerida tarvis" ja nimetas toimunud registreerimist sümboolseks liiduks.

4. Lahku juba pulmapäeval


Saudi peigmees ei oodanud isegi pulmaööd ära ja otsustas juba sama päeva lõpus, et edasi enam kuidagi ei saa. Meheni jõudis hunnik pilte, mis näitasid, et pruut on oma endise armastusega tihedalt suhelnud ja eksmees pole sõlmitava liidu üle sugugi õnnelik. Ehmunud peig pani mälupulga pruudi kimbu sisse ja jättis juurde ka kirjakese, et pruut vihje leiaks.

5. 9 päeva

Maailma saja parima laulja hulka kuuluv mees Gregg Allman ning näitlejanna Cher abiellusid juunis 1975. Lahutuse andsid nad sisse üheksa päeva pärast.

6. Mõni sekund


Kuigi paarist ei ole väga palju teada, siis 65-aastase Ramon Cusi ja 45-aastase Esperanza Manapat 1967. aastal sõlmitud abielu jõudis kesta vaid mõned sekundid. Abikaasa jõudis öelda "Jah" ning paar sekundit hiljem tabas teda järsk terviserike. Värske pruut karjatas ja minestas.

7. Vähem kui päev

Seitsme minuti abieluks kutsutava liidu üle visatakse siiani nalja, sest täpne aeg pole teada. Kuid on teada, et samal päeval, kui Robin Givens ja Svetozar Marinkovic abiellusid, anti ka lahutus sisse, nii et noorpaar ühele pildilegi koos ei jõudnud.

8. 8 päeva


Dennis Hopper ja Michelle Philips suutsid abielus püsida vaid kaheksa päeva. Väidetavalt hoidis mees oma kaasat raudus, et ta ära ei saaks joosta. Hiljem on osalised oma juttu muutnud. "Seitse päeva olid päris head. See kaheksas päev oli paha. Need olid seitse mu elu kõige õnnelikumat päeva," on Hopper oma abielu kirjeldanud.

9. 13 päeva

Kunagine Miss USA Ali Landry ja "Päästja koolikella" staar Mario Lopez kohtusid missivõistlustel, kus Ali osales ja Lopez kommenteeris. Nad abiellusid 2003. aasta suvel ning andsid lahutuse sisse 13 päeva hiljem truudusetusele abielu jooksul viidates.

10. 9 päeva


Narko- ja armuuimas noored Dennis Rodmann ja Carmen Electra abiellusid 1998. aastal Las Vegases. 9 päeva hiljem palusid nad liidu tühistada.

Allikad: veebileht Style Caster ja Oddee.

Jaga
Kommentaarid