Tyra Banks ja Drake

Nägusa räppari minevikku on jäänud suhted superstaar Rihanna ja laulja Jennifer Lopeziga, kuid tegelikult on Kanadast pärit muusik käinud ka ühel kohtingul tippmodell Tyra Banksiga. Mehe sõnul varjasid nad oma identiteete ning lõbutsesid Disneylandis. Banks tunnistas hiljem, et ema jaoks oli suur üllatus, et räppar nende ühest kohtingust nii avalikult rääkis, sest tuli välja, et midagi enamat sellest deidist ei arenenud.

Madonna ja Michael Jackson

Popmuusika kuningas ja kuninganna on ka käinud ühel väga avalikult kohtingul, millest kahjuks midagi edasi ei arenenud. Nimelt läksid nad koos Oscarite galale. Madonna on hiljem avalikustanud, et õhtu toimus tema initsatiivil ning nad isegi suudlesid, kuid Michael olevat terve õhtu väga häbelik olnud.

Jack Nicholson ja Sonja Morgan

Filmitähe Nicholsoni endiste naiste nimekiri on väga pikk ja koosneb kuulsatest ning imekaunitest naistest. Sinna kuuluvad näiteks Melanie Griffith ja Anjelica Huston. Mõned väidavad, et Nicholson on väärt Hollywoodi kurikuulsaima seelikuküti tiitlit, sest ta on enda voodisse meelitanud kõige enam naisi. Selles nimekirjas on arvatavasti ka tõsielutäht Sonja Morgan, kes kinnitas, et ta veetis ühe õhtu Nicholsoniga. "Teda ei suuda küll keegi maha rahunema panna," väidab Morgan oma toonase partneri kohta.

Cameron Diaz ja Robbie Williams

Robbie on küll üheksa aastat juba õnnelikus abielus, kuid 2003. aastal oli tal lühike armusuhe kaunitar Cameroniga. Noori nähti koos Santa Monica rannal suudelmas. Tuleb välja, et romantiline päev ei tõuganud Cameroni ja Robbie mõtlema suhte peale ning noored otsustasid hoopis sõpradeks jääda.

Matthew McConaughey ja Janet Jackson

McConaughey'l on pool Hollywoodi täis endisi silmarõõme, kuid on üks kohting, millest midagi enamat välja ei tulnud. Nimelt käis filmistaar deidil lauljatar Janet Jacksoniga. "See kestis vaid minuti, seetõttu ma seda eriti ei mainigi," ütles 2006. aastal Janet tema ja Matthew kohta. Noori nähti koos 2002. aasta Grammydel, kuid mees ütles hiljem, et nad ei ole midagi enamat kui sõbrad.

Colin Farrell ja Britney Spears

Sajandi alguses oli Farrell filmimaailma kuumim Iiri paha poiss ning Britney oli maailma vallutav popstaar. Pole ka ime, et meedia läks hulluks, kui need kaks otsustasid 2002. aastal ilmuda punasele vaibale koos. Allikate sõnul oli tegemist kohtinguga ning noored jätkasid seda ka pärast filmi esilinastuse lõppu. Kuid hiljem kinnitas Spears, et tol õhtul ta suudles Coliniga, kuid midagi enamat nad sellest kohtingust ei aretanud.