Mel B ehk Scary Spice'i abielu filmiprodutsent Stephen Belafontega lõppes kaks aastat tagasi. Lauljatar teeb kaasa küll mitmetes projektides, kuid üksi toime tulla on endise vürtsitüdruku jaoks liig, mis liig. Bändiga teenitud suured rahad on viimase 15 aastaga juba ammu kulutatud.

Seetõttu lobises välja Mel B ka nädal tagasi jutusaates, et tema ja Geri Horneri ehk Ginger Spice'i vahel oli kunagi üks kuum õhtu, kus neiud omavahel ka vahekorda astusid. Selle avalikustamisega tegi Mel B aga rohkem kahju, kui kasu. Geri on juba aastaid korralik pereema ning tema abikaasa, pururikas ärimees Christian Horner on lauljatari täielikult ümber kasvatanud. Ka Mel B ütles saates, et Geril võib avalikustamisest kodus probleem tekkida.

Bändile lähedane allikas väidab, et tegelikult olid naised lausa aasta aega korralikus suhtes. "Kui teised tüdrukud nädalavahetustel koju perele külla sõitsid, siis Mel ja Geri jäid kahekesi majja," räägib allikas bändi algusaegadest. Mel oli sel ajal 18, Geri 21.

"Nad mõlemad olid väga avatud neiud, kes tahtsid eksperimenteerida," lisas ta. "On näha, et Geri üritab varjata oma minevikku. Tema elu koosneb nüüd kokkamisest ja maamajadest, kuid Mel tahtis meenutada talle tema minevikku, kuid ta ei soovinud Geri privaatsust täielikult kahjustada."

Eksperite arvates üritas Mel sellega tekitada rohkem elevust naiste taasühinemise ümber, kuid tulistas korralikult jalga. Bändiproovid peaksid hakkama vaid loetud päevade pärast, kuid Geri on endise silmarõõmu peale püha viha täis.