Suurimaks põhjuseks on kindlasti see, et pärast kultusseriaaliks tõusnud "The Nanny" lõppu ei ole Drescheri karjäär eriti käima läinud. 2005. aastal naases näitlejanna seriaalimaailma komöödiaga "Living with Fran", mis kunagi päris populaarseks ei saanudki.

Kindlasti on naise ellu jätnud jälje ka 1985. aastal toimunud sissemurdmine, mille käigus vägistati Drescherit tema toonase abikaasa ees. Meedia sai kohutavast sündmusest teada alles kümme aastat hiljem ning toonane suur meediakajastus tekitas näitlejannale posttraumaatilise stressihäire, mis tema elu siiani mõjutab. "Kõmusaadetes jäeti erinevate taaslavastustega mulje, et see on alles juhtunud. Mul tekkis taas stress, ma nutsin," avalikustas ta.

Drescher pole ka eriti õnnelik olnud armuelus. Vägistamist pealt näinud abikaasaga Peter Marc Jacobson purunes 1996. aastal ning kolm aastat hiljem nad ka lahutasid. Drescher avalikustas, et see, et paar lapsi ei saanud oli tema keha süü. "Ma sain küll rasestuda, kuid mitte rasedust kanda," avalikustas ta. Hiljem selgus, et Jacobson on tegelikult gei.

Kuigi Fran teleekraanidel enam uutes sarjades kaasa ei löö, siis temast on saanud hoopis edukas kirjanik ning näitlemisega tegeleb ta hoopis teatrilavadel.