Kiirelt multimiljonäriks tõusnud Boyle'ile on terve tema elu räägitud, et tal on ajukahjustus. "See polnud lihtne asi, mida kuulda, kui sa oled vaid laps," tunnistas Susan. Rahaga sai ta minna aga korraliku terapeudi juurde, kes diagnoosis lauljannal Aspergeri sündroomi. Kuigi Susan loodab, et tema haigus tõstab tavainimeste teadmist sellest sündroomist, siis tegelikult on Boyle pidanud seetõttu ka rahulikumalt võtma.

Peale Aspergeri on Susani karjääri mõjutanud ka tema jaoks tähtsate inimeste surmad. Viimaseks piisaks karikas oli tema õe lahkumine 2015. aastal. Kuigi lauljatari õde Birdie oli surma ajal 73-aastane, siis ikkagi oli tema lahkumine väga ootamatu. Susan, kes oli sellest täielikult šokeeritud, ütles, et see oli üks tema elu madalpunkte.

Kuid kõik pole hõbekõri Susani elus halb. 53-aastaselt lõpuks poiss-sõbra saanud, kuid ikkagi lõpuks vallaliseks jäänud lauljatar on pärit üheksalapselisest perekonnast ning tema viimaseks võimaluseks ise peret luua on adopteerimine. "Ma tahaksin adopteerida lapse, kellel pole paljut, et ma saaksin talle täisväärtusliku elu anda," ütles Boyle.