Beebilõust postitas sotsiaalmeediasse video, millel kasutab fännide teavitamiseks Evelin Ilvese kuulsat "Juhuu" rõõmuhõiset.

Andrus Elbing ja Mänd kohtusid kui naine talle kirjutas, et tattood teha. "Ma kirjutasin Andrusele, sest tahtsin tema juurde tattood tegema minna. Saatsin pildi, millist tahan, aga ta vastas, sorry, seda ma ei tee," meenutas Mänd Kroonikale.

Elbing lisas, et ta ei olnud nõus nii mõttetud asja tegema. "See oli mõttetu tribal ja selliseid asju ma tõesti ei tee. Naha rikkumine. Ma tõesti pole nõus. Aga hiljem sattusime me ühe peo käigus ühise seltskonnaga Saaremaale. Minu lõustmobiil (Audi, mis oli värvitud politsei teenistusauto sarnaseks – toim.) oli just puruks sõidetud ja minult taheti kommentaare, mida keeldusin andmast. Järgmisel päeval oli aga „minu“ kommentaaridega artikkel kuskil veebis üleval. Mõtlesime peo käigus, et teeks veel nalja ja märkisime end Ingridiga Facebookis kihlatuks, ehkki tegelikult olime just tutvunud."

Sellest piisas, et noored isegi mõistaks, mis nende vahel toimub. "See info korjati kohe üles. Paar nädalat hiljem saime aga aru, et tegime hoopis enda kulul nalja - me olimegi päriselt suhtes," tunnistas Mänd.