Staarisaates sadade üritajate seast end esikümnesse laulnud ning lõpparvestuses kuuendaks jäänud 18-aastane Carlos on pärast saates osalemist saanud suure tõuke muusikaga edasi tegeleda ning mängib uue sihikindlusega ka kitarri, mida ta lapsest saati bluusikitarristist isa Raul Ukareda kõrval õppinud on.

"Pärast saadet olen päris palju keikkadel käinud ning muusikat kirjutanud, et peagi singel välja anda. Jäin peale saadet laulma edasi ka WAF-koolis koos mitme teise staarisaate finalistiga," sõnas Carlos. "Oktoobris tekkis tänu Rival Sonsi trummar Michael Miley'le võimalus USAsse laulu salvestama minna, mis oli väga lahe kogemus, kuid mille kohta praegu veel rohkem avaldada ei saa," jagas ta üht põnevat tulevikuplaani.

Hetkel on noorel artistil käsil Vanalinna Hariduskolleegiumi lõpetamine, pärast mida on plaan edasi õppima suunduda Otsa-kooli ning juba laulu erialal. Von Krahlis toimuv kontsert on artistide jaoks ühtlasi ka keskkooli lõputööks – kogu kontsert on algusest lõpuni kahe noormehe enda korraldatud.

Esitamisele tulevad kontserdil lood eri artistidelt (John Mayer, Bruno Mars jt) ning sekka ka endakirjutatud lood.