Kui oled Elisa kasutaja


1. “Esimene inimene”

Meie videolaenutusse on jõudnud eelmise aasta üks põnevamaid eluloofilme “Esimene inimene”. Film jälgib Neil Armstrongi (Ryan Gosling) vaatevinklist kogu kümnendi kestnud NASA kuuvallutusprogramme ning annab võimaluse elada kaasa inimkonna kosmoseajaloo ühele olulisemale peatükile – esimesele mehitatud kuulennule Apollo 11 pardal. See on maailma ühe kuulsaima, kuid samas ka kinniseima mehe lugu, mis räägib tema suurtest võitudest ja ka ränkadest kaotustest. Selle filmi juures otsustas filmitiim kasutada võimalikult palju päris tehnikat ning piirduda arvuti poolt tekitatud eriefektidega minimaalsel määral. Sellest hoolimata sai film aga auhinnatud Oscariga parimate visuaalsete efektide eest! Tegu on väga huvitava ajaloolise draamaga, mistõttu soovitame teile seda soojalt

2. “1+1”

Elisa Filmimaailmas on vaatamist väga palju ja sealt peaks küll igaüks oma maitsele midagi sobilikku leidma - palju uusi filme ja aegumatuid klassikuid ning lihtsalt väga häid pisut vanemaid filme, mida pole ammu näinud, aga tahaks veel vaadata kui võimalus tuleb. Üheks selliseks on kindlasti Prantsusmaa film “1+1”. Kui see film 2012 aastal kinodesse jõudis, siis ei osanud selle suurt edu ilmselt keegi ette näha, kuna tegu ei olnud ju Hollywoodi kassamagnetiga. Juhtus aga nii, et film oli kinokavades kuid ja kuid ja saalid olid välja müüdud, sest suust suhu reklaamina levis kui kulutuli, et film on väga hea ja minge seda kindlasti vaatama. Ülemaailmses filmi andmebaasis IMDB on filmi reiting 8,5 ja sellest paremat on raske saada. Kui te olete üks neist, kellel film veel nägemata, siis soovitame soojalt! Film on tõsielul põhinev ja jutustab loo ühest rikkast aristokraadist, kes on jäänud kaelast allapoole halvatuks ja otsib omale hooldajat. Noormees, kes selle koha saab, pole aga mingi tavaline hooldaja. Läbi mõnusa huumori vaadatuna näeme, kuidas ta suudab ka oma hoolealuses taas elurõõmu esile tuua.

3. "Kaks kanget Sovetistanis"

Meil on erakordselt hea meel teada anda, et just täna lisasime Elisa Seriaalimaailma terve portsu "Kaks kanget Sovetistanis" tuliuusi osasid, mis tele-eetrisse alles järgnevate kuude jooksul jõuavad! Seriaali valiku klient võib nüüd kasvõi kõik 13 osa järjest ära vaadata! Reklaamivabalt ja täis HD-s! Kaks kanget ehk oma teada tuntud vanas headuses Margna ja Jõekalda seiklevad seekord mööda endiseid Kesk-Aasia liiduvabariike ehk Sovetistani, kus näevad piirituid steppe, mäekülasid, traditsioone, aga samas ka ultramoodsaid linnasid oma läänelikkude kaubamajade ja nooblite restoranidega. Mõnusa huumoriga reisisaade - head nautimist!


Kui oled TVPlay Premium kasutaja


1. "Siber“ ("Siberia", 2018)

Armulugu Venemaal, kus ameeriklasest teemantikaupleja läheb Siberisse otsima oma kadunud partnerit.

Osatäitjad: Keanu Reeves

Režissöör: Matthew Ross

2. "E.T. - sõber kaugelt“ ("E.T. the Extra-Terrestrial", 1982)

Kaugelt planeedilt pärit sõbralik tulnukas E.T. kohtub 10-aastase Elliottiga (Henry Thomas). Elliott ja tema perekond hoolitsevad tulnuka eest ja püüavad tema olemasolu iga hinna eest saladuses hoida. E.T. suurimaks sooviks on taas koju pääseda. Lapsed tahavad tulnukat aidata, kuid kui E.T.-st saavad teada ka teised inimesed, muutub olukord aina ohtlikumaks.

Osatäitjad: Drew Barrymore, Henry Thomas

Režissöör: Steven Spielberg

3. "Kerige tagasi, palun!“ ("Be Kind Rewind", 2008)

Kaks videopoe töötajat kustutavad kogemata kõik laenutuses olevad filmid. Selleks, et äri edasi ajada, filmivad nad ise oma variandi kõikidest filmidest. Raha ja oskusi neil loomulikult selleks pole...

Osatäitjad: Jack Black, Yasiin Bey, Danny Glover

Režissöör: Michel Gondry

4. "Hull armastus“ ("Lovesick", 2014)

Charlie'l (Matt LeBlanc) on suurepärane töökoht, head sõbrad ja muidu hea elu. Ainus, millest mees puudust tunneb on armastus. Põhjus selles, et armumine põhjustab mehe ajukeemias ulatuslikke muutusi, mis muudavad ta äärmiselt paranoiliseks. Kui Charlie ühel päeval kohtab Charlie oma unelmate naist Mollyt (Ali Larter), jääb täielikust õnnest meest lahutama vaid tema psühhoos.

Osatäitjad: Matt LeBlanc, Ali Larter

Režissöör: Luke Matheny

5. "Litsid“ (2018)

Lõpuks jõuab vaatajate ette Mart Sanderi populaarse romaanitsükli ainetel valminud ajalooline draamasari "Litsid". Proua Kuke peetavast kõrgema klassi meesteklubist käib läbi kogu toonane poliitiline eliit. On aeg, mil mõne daami põlglik pilk võib pühkida maailmakaardilt terve riigi, ent mängukaartide õige seadmine võib päästa elusid. Mitte keegi ei pääse vaenlasele nii lähedale kui härrasteklubi neiud.

Osatäitjad: Merle Palmiste, Andres Dvinjaninov, Jekaterina Novosjolova, Pirjo Jonas, Liisa Linhein

Režissöör: Mart Sander


Kui oled Telia kasutaja


1. "Barry“

Uue 2. hooaja esimene osa on saadaval HBO-s! Uued osad lisanduvad iganädalaselt kohe pärast linastust USA’s ning eelmine hooaeg on samuti kättesaadav Telia HBO keskkonnas

2. "Klassikokkutulek 3: Ristiisad“ – eksklusiivselt ainult Telias!

3. "Pilvede all. Neljas õde“

4. "Ameerika timukas“ ("American Hangman“)

5. "Lotte ja kadunud lohed“ – eksklusiivselt ainult Telias!


Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Unicorn Store"

2. "Hellboy"

3. "Santa Clarita Diet"

4. "Trailer Park Boys - The Animated Series"

5. "Kevin Hart: Irresponsible"


Kui oled Amazon Video Prime kasutaja


1. "Hanna"

2. "The Tick"

3. "The Looming Tower"

4. "Hawaii Five-0"

5. "30 Rock"