Eeva sõnab, et ta on EKRE põhiväärtustega päri, kuid lisab, et iga sõnuvõtuga ei ole ta saanud siiski nõustuda. Ta arvab, et ruumi asju parandada veel on.

Ka abordi lubamise/keelamise osas on tal oma seisukoht. Eeva ei poolda abordi tegemist, kuid mõistab, et ühelgi naisel ei tule selline otsus päevapealt ega kergelt."Ma arvan, et sel teemal on raske sõna võtta nii, et sa ühele või teisele osapoolele haiget ei tee.

"Hetkel läks koalitsioonileppesse sisse punkt, mis pakub suuremat rahastust selle otsuse nõustamisel. Arvan, et kui inimesi moraalselt rohkem toetatakse, siis tulevad ka otsused selgemini. Kui me saame sellega aastas kas või kümmekond aborti ära hoida, siis on sellel suur väärtus," räägib Eeva.

EKRE uudisteportaal on Eevat kirjeldanud kui sõnakat naisterahvast. Eeva on selle iseloomustusega nõus, kuid märgib, et poliitikasse ta minna ei plaani. "Mul on olemas kujutlus sellest, milline peaks olema üks naispoliitik. Minul endal aga neid omadusi ei ole. Ma ei taha minna lihtsalt niisama ja lüüa rusikat lauale, sest olen ka Helme. Leian, et see nõuab siiski suuremat pingutust," sõnab ta. "Ma tunnen ennast tugevamalt tagalas, kus saab justkui poliitikas osaleda, andes vajadusel abikaasale väärt nõu. Ma olen alati Martinile enda arvamused ja ettepanekud välja öelnud, iseasi, kas ta võtab neid kuulda või kui palju ta neid üldse kuulda saab võtta."