"Ringvaates" külas käinud Veesaar meenutas, et kui sõpradega aasta alguses Berliinis käis, oli linnas jalutamine ikka korralik piin. "Mul oli väga nõme olla, sest ma aeg ajalt palusin, et istume ja puhkame ja ma ei jõua käia, ma toetan kellegi peale. Ja väga valus oli."

Õnneks oli operatsiooni aeg siis juba kinni pandud ning näitlejanna teadis, et see päev on tulemas. "Ma olin muidugi meeletus paanikas. Üldse arstide juures olen käinud ainult siis kui oli vaja autojuhilube või haiglas olen olnud siis kui poeg sündis. Hirm oli kogu selle maailma ees."

Nüüd on lõikusest möödunud 5 nädalat ja vaevast on Veesaar samuti lahti saanud. "Mu elu kvaliteet on peale lõikust hoopis midagi muud ja koge ongi."

Kuigi operatsioonist taastumist peetakse tihti raskeks, siis Veesaar tunnistab, et tema midagi sellist ei kogenud. "Ei mingit valu ega vaeva. See kõik oli suurepärane. Äärmiselt professionaalsed on meie arstid ja füsioterapeudid."

Toimunud operatsioonil vahetati välja üks Veesaare puusaliiges, kuid teisega on sama operatsioon veel tulekul. "Teisega ma juba tean, mis see on ja nüüd ma enam ei pabista ja nüüd ma enam niimoodi ei karda. Nüüd ma tean, kuidas peale lõikust toimida ja milliseid harjutusi hakata kohe tegema kui juba jalgu tundma hakkad."