The Mirror kirjutab, et Meghanil on paigas oma meeskond. Meghan peaks sünnitama selle kuu lõpus. Ta näitas punast tuld traditsioonilisele günekoloogide ja ämmaemandate kooslusele, kes aitasid ilmale näiteks prints Williami lapsed. Peamine põhjus olevat, et tegu oli meestega. Allikate sõnutsi ei taha Meghan, et tema lapsega tegelevad "mehed ülikondades".

Solvumine on ehk palju öelda, aga kuuldavasti räägitakse kuningakoja tagatubades, et Meghan tegi otsuse kiirustades, tegu on ikkagi arstidega, kes oma valdkonnas selgelt tipus.

Eelmisel nädalal selgus seegi, et ilmselt ei sünnita Meghan püha Mary haiglas, kus traditsiooniliselt kuningapere on käinud, vaid kasutab mõnda kodule lähemal asuvat haiglat. Meedias on kajastatud, et Meghani suhted oma sugulastega on keerukad, aga vähemasti emaga saab ta väga hästi läbi - viimane lendab USAst Suurbritanniasse, et tütrele toeks olla.

Siiani pole teada, kas laps on tüdruk või poiss. Väikese vihje andis tennisekuulsus Serena Williams. 37-aastane tenniseäss käis veebruarikuus ka Meghani auks korraldatud beebipeol New Yorgis ning on hertsoginnaga väga lähedane. Intervjuus E! Newsile küsiti tema käest, et mis nõu annaks Serena esmakordsetele emadele. Vastuses rääkis ta oma rasedast sõbrannast ning kogemata ütles, et sündimas on tüdruk.