Mura Masa nime taha peitub Alex Crossan - produtsent ja helilooja, kelle karjäär muusikaäris sai alguse teismeliseeas kui BBC saatejuhtidele jäi kõrva lugu "Lotus Eater". 2014. aastal ilmus Saksa plaadifirma Jakarta Records vahendusel mixtape "Soundtrack to a Death". Esimene täispikk omanimeline album ilmus 2017. aastal ning sellel teevad kaasa ka A. K. Paul, ASAP Rocky, Bonzai, Charli XCX ja Christine and the Queens. Album on täiuslik segu pop-, elektroonilisest-, hiphop- ja funk muusikast.

Sweet Spot festival lisas artistide hulka ka Red Bull Music Academy kasvandiku Axel Bomani, Hollandi päritolu duo Detroit Swindle ning kodumaised Gram Of Fun, Erkki Pärnoja ja Aasias ülipopulaarse I Wear Experiment. Esinejate nimekiri täieneb peatselt veelgi.

Eelnevalt on festival kinnitanud esinema: Lykke Li, Aloe Blacc, Noëp, Sander Mölder live, Honne, Lexsoul Dancemachine, Púr Múdd, Pluuto ja Onni Boi. Esinejate nimekiri täieneb peatselt veelgi.

Sweet Spot pakub külastajatele lisaks mitmel laval rikkalikule programmile palju muudki. Festival pole pelgalt muusikafestival, vaid täiuslik linnafestival kombineerides endas parimaid esinejaid, head sööki-jooki ning ka iga päeva lõppedes toimuvaid järelpidusid.