Ta rääkis Yahoole, et viibis parajasti New Yorgis, kui helistas Cobaini naine Courtney Love ja palus tal liituda teiste sõpradega, kes lähevad Cobainiga rääkima.

Laulja oli selleks hetkeks omadega põhjas - jõi palju alkoholi, tarbis pidevalt narkootikume ja oli depressiooni küüsis.

Nii läkski kaheksa tuttavat laulja koju Seattle'is, et temaga pikemalt rääkida. Tagantjärele kurvastab Goldberg, et muusik võis seda võtta kui varitsust.

"Kurt oli narkojoobes. Ta polnud sugugi rõõmus meid nähes. Asi läks hullemaks, kui tema narkootikumid tualetist alla lasime." Goldbergi sõnutsi oli tema sõnum lihtne: kui sul on probleeme, siis esmatähtis on narkootikumitest puhtaks saada.

Ta mõtiskleb nüüd, et oli ehk liiga kärsitu ja kiirustas, kuna tahtis koju oma perekonna juurde minna. "Mul oli pilet lennule Los Angelesse, kus elab mu pere. Ma ei tahtnud sellest maha jääda, muidu ehk oleksin tunnikese kauem olnud. Oleksin midagi intelligentsemat öelnud või temaga jalutama läinud," arutles ta.

Kui ta koju jõudis, tundis ta kergeid süümepiinu ja helistas Cobainile. "Ütlesin, et vabandan, kui tundusin ülekohtuselt kritiseeriv. Sa tead, et ma armastan sind ja tahan, et oleksid õnnelik."

Goldberg andis korra toru ka oma tütrele, kes Cobainiga läbi sai. Kui ta hiljem toru tagasi võttis, oli Cobaini hääl endiselt nukker ja väsinud. "Ütlesin talle lõpetuseks, et armastan teda. See oligi kõik."

Rohkem mehed omavahel ei vestelnud. Courtney algatusel kuulutati Cobain 4. aprillil 1994 tagaotsitavaks. 8. aprilli hommikul kell 8.40 leidis elektrik garaažipealsest toast muusiku laiba. Tegu oli enesetapuga, millest oli möödas umbes kolm ööpäeva.