1. Michael Angarano


Võiks öelda, et Stewarti pikemad suhted jäid noorusaega. 2005. kuni 2009. aastani oli naine suhtes näitleja Angaranoga. Peale nende lahutust sai alguse eriti kuum ja tormakas armuelu.

2. Robert Pattinson

Kõikide fännide tohutuks rõõmuks leidis filmi "Videvik" staarpaar üksteist ka eraelus. Paar armus 2009. aastal ning suutis oma õnne nautida peaaegu neli aastat. Teed läksid lahku 2013 kui fotograafid olid teda juba korduvalt teise silmarõõmuga pildistanud.

3. Rupert Sanders

Filmi "Lumivalgeke ja kütt" režissöör Sanders leidis Stewarti juba 2012. aastal, mil näitlejannal oli veel ametlikult suhe Pattinsoniga. See aga noori ei peatanud ja oma hellust jagasid nad julgelt ka avalikkuse ees. Vähe sellest, et Stewart oli võetud, ka Sanders ise oli veel abielus Liberty Rossiga.

4. Lane Garrison

Garrison ja Stewart mahutasid oma suhte naise tihedasse graafikusse lausa aastaks. Paar leidis teineteist 2013. aastal, kuid lahutas juba 2014. aastal.

5. Alicia Cargile

Cargile'i võiks nimetada Stewarti esimeseks avalikuks naispartneriks kui nad 2014. aastal suhtesse läksid. Kokku-lahku suhe kestis kaks aastat.

6. St. Vincent

Stewarti ja Vincenti suhe jäi lühikeseks ja mahtus tervenisti ära 2016. aastasse.

7. Nicholas Hoult

Ka suhe Houltiga mahtus ilusti tegusasse 2016. aastasse, mil Stewart suutis läbi joosta lausa neli suhet.

8. Soko

Kui juba 2016. aasta nii tegusalt oli kulgenud siis miks ei võiks ka Soko sinna mahtuda? Mõeldud tehtud. Stewarti ja Soko suhe kestis vaid paar kuud.

9. Stella Maxwell

Juba 2017. aasta alguses oli Stewart omale uue kullakese leidnud. Modell Maxwell ja näitlejanna suutsid oma suhet hoida kuni 2018. aasta sügiseni.

10. Sara Dinkin

2018. aasta detsembris jäi Stewart korduvalt silma Sara Dinkini seltskonnas. Seni ei paar veel suhet kinnitanud, kuid üllatada nad sellega enam ei suudaks.

Allikad: Popsugar, Ranker, hollywood Life