Esimene suur skandaal seoses "Meeleheitel koduperenaiste" näitlejannaga sai alguse juba mitu aastakümmet enne seriaali algust. Nimelt valiti näitlejanna Vanessa Williams 1984. aastal USA esimeseks mustanahaliseks missiks. Kuid temale see tiitel kauaks ei jäänud, sest naisest leiti provokatiivsed aktifotod, mille tõttu pidi ta ka krooni tagastama.

Nimelt oli Williams teinud tööd ühe fotograafi assistendina. Tema ülemus palus aga kaunil naisel poseerida alasti ning Williams uskus, et tegemist on maitsekate piltidega, kus on näha ainult tema siluetti. Kui naine aga kuulsaks sai, jooksis fotograaf piltidega ajakirja Penthouse toimetusse ning müüs need maha.

Samal ajal, kui seriaal veel teleekraanidel käis, oli juba avalikusele teada, et paljud näitlejannad ei salli üksteist absoluutselt. Kõige suurem skandaal tekkis 2005. aastal, kui seriaali põhitegelased pidid kõik mahutma Vanity Fairi kaanele. Näitlejanna Teri Hatcher oli juba produktsioonifirma poolt tituleeritud diivaks ning nad hoitatasid ka Vanity Fairi, et nad kutsuksid Hatcheri alles hiljem kohale ning ei annaks talle suurt tähelepanu.

Hatcher aga ilmus kõige esimesena võtteplatsile, sai valida kõige ilusama trikoo ning brünett näitlejanna sättis ennast kaanefotol kõige keskele. Kui Marcia Cross aru sai, et Hatcher saab staarikohtlemist, lahkus ta pildistamiselt koheselt.

Kuid kõige suurem "Meeleheitel koduperenaiste" skandaal jõudis meediasse alles sel aastal. Näitlejanna Felicity Huffmani süüdistatakse altkäemaksus, mida ta andis eesmärgiga muuta oma tütre keskkooli lõputulemusi ning anda talle parem võimalus tippülikooli pääsemiseks. Näitlejanna otsustas võtta süü omaks ning teda ootab kuudepikkune vanglakaristus.