55-aastane üksikema ei teadnud, et Dubais kehtivad ranged küberseadused, mida tema sõimamisega rangelt rikkus. Riiki reisinud naise pass konfiskeeriti ning teda ei lasta ka kodumaale tagasi. "Mul on paha olla ja ma ei tea, kuidas ma suudan siia veel kauemaks jääda. Ma tõesti loodsin, et süüdistused võetakse tagasi ja ma saan tütre juurde naasta," ütles paanikas Shahravesh pärast kohtuistungit.

Shahravesh tegi saatusliku postituse juba kolm aastat tagasi, kui ta oli veel Inglismaal. Tema sõimu ohvriks oli praeguseks juba siit ilmast lahknud eksmehe järgmine abikaasa.

Viimane väidab, et Shahravesh saatis talle vihaseid emaile ning postitas koledaid asju Facebooki. Kannatanu tegi avalduse politseisse juba 2016. aasta oktoobris ning teadmatuses Shahravesh reisis Dubaisse mõned nädalad tagasi. Riiki sisenedes ta arreteeriti ning britt sai teada, et ta on rikkunud Dubai seaduseid enne, kui ta üldse sinna saabunud oli.

Kui kohus otsustab tema kahjuks, tuleb Shahraveshil minna vanglasse kuni kaheks aastaks ning karistusega kaasneb ka kopsakas rahatrahv.