Näitlejannale lähedane allikas avaldab, et Loughlini kõige suurem mure on, et skandaal ja karistus mõjutab liialt kahte kallist tütart, vahendab People. "Ta on väga mures, et süüdistus mõjutab liialt tütreid, kes ei pruugi olla päris täpselt aru saanud, mis toimub."

"Jah, ta võib mõelda oma avalikule mainele, kuid see ei tähenda midagi selle kõrval, mida ta tütred temast arvavad. Seega on see ilmselgelt miski, mis on hoidnud teda tunnistamast."

Kuigi näitlejanna Felicity Huffman tunnistas oma süüd, siis Loughlin ja tema abikaasa ei ole seda veel teinud, mistõttu võib neid tabada aastaid kestev vangistus. "Võtab lihtsalt veidi aega, et aru saada, et see, mida ta tegi oli illegaalne. Temale ei olnud see halb käitumine. Kas see oli õigustatud või pigem isekas? Võimalik. Kuid ta ei näinud seda seaduse rikkumisena."

"Ta ei tahtnud kokkulepet võtta, sest tundis, et ta ei ole teinud midagi, mida iga teine ema ei teeks kui neil selleks võimalus oleks. See ei olnud tema jonnakus, ta lihtsalt päris tõsiselt ei saanud aru, et teeb midagi valesti."