Kolm aastat tagasi maikuus juhtunud koletul õhtul sai Heard kohe aru, et tema mehe tuju on muutumas ning ta saatis oma sõpradele ja naabritele sõnumid, et Depp on ärritunud. Lõpuks otustas naine helistada ühele sõbrannale, kuid Depp haaras telefoni, sõimas sõbranna läbi ja viskas Heardi mobiiliga.

"Ma ütlesin talle, et John, sa viskasid selle minu silma. Ma hakkasin nutma ja ta tuli minu juurde, võttis minu juustest kinni ning ütles: "Ma viskasin sind silma, jah? Näita mulle kuhu ma viskasin! Järsku peaksin sinu juuksed tahapoole tõmbama?"," meenutab videos näitlejanna.

Heardi sõnul hakkas Depp teda näkku lööma. "Ta hoidis mind juustest kinni, seda on raske seletada aga ta tõmbas mind ühele poole ja siis teisele poole," kirjeldab naine õuduste ööd. Kuigi Heard karjus pidevalt appi ning soovis, et mees lõpetaks, siis Depp jätkas löömist ja naise peale karjumist.

Samal ajal helistas Heardi sõbranna politseisse ning lõpuks jõudis üks tema tuttavatest ka talle appi.

Näitlejatar ütleb, et see oli õhtu, mil ta otsustas mehe juurest lõpuks ära kolida ja abielu lahutada. Depp väidab aga siiani, et ta pole naist sõrmeotsagagi puudutanud.