Selleks, et Telia TV-s hittsarjale kaasa elada, peab kliendil olema tellitud Lisakanalite pakett, mis sisaldab ka HBO keskkonda. Teine variant on tellida endale eraldi HBO keskkond.

HBO toodetaval hittsarjal "Troonide mäng" on Eestis hulgaliselt andunud fänne, kes on valmistunud sarja viimase hooaja tulekuks aktiivselt. Nimelt on sarja austajad selle varasemaid hooaegu ja episoode järelvaadanud kümneid tuhandeid kordi.

Alates eelmise aasta septembrist, mil HBO sarjade ja filmide keskkond Eestisse jõudis, on ainuüksi "Troonide mängu" esimese hooaja esimest episoodi vaadatud ligi 10 000 korda. Sellele järgnevad siis juba kõik teised episoodid erinevate hooaegade kaupa.

Telia Eesti televisiooni ja multimeedia valdkonna sisujuht Birjo Kiik tunnistas, et sedavõrd suur huvi ühe sarja ning eriti selle varasemate osade vastu tuli meeldiva üllatusena.

„Kuigi Telia TV HBO keskkonnas on üleval lai valik erinevaid sarju, filme ja dokumentaale, on "Troonide mäng" neist vaieldamatult kõige populaarsem. Meil on väga hea meel selle üle, et paljud sarja austajad on eelnenud hooaegu ja episoode järelvaadates asunud värskendama oma mälu, et võtta peagi algavast viimasest hooajast maksimum,“ ütles Kiik.

Lisaks "Troonide mängule" saab Telia TV HBO keskkonna vahendusel kaasa elada paljudele erinevatele sarjadele, nagu näiteks "Sünge juhtum" ("True Detective"), "Läänemaailm" ("Westworld"), "Asepresident" ("Veep"), "Sõdalane" ("Warrior") jpt.