"Olen The Swingersiga juba paaril korral esinenud ja mulle väga meeldis," põhjendab ta oma otsust eriprojektiga liituda. "Nende lavaline olek on väga positiivne ja neist õhkub head tuju ja optimistlikku meelt. Katsun oma kohalolekuga neid toetada ja ka nende toel ise end laval hästi tunda," lubab Ott. "Eks selliseid eriprojekte on kuskil paarikümne ringis olnud minu 10 tegutsemisaasta jooksul," heidab ta pilgu oma senistele tegemistele ja lisab, et kõigist tähtpäevadest on lemmikuim vabariigiaastapäev. "Siis saan laulda endale kõige südamelähedasemaid laule."

Kuna "Eesti Naine 95" galakontserdi täht on Eesti vanim väljaanne, leiab Ott Eesti Naisega seotud mälestuskilde ka enda mälusopist . "Minu mäletamistmööda olid selle ajakirja tellijad nii minu vanaema kui ka tädi ja esimesed mälestused Eesti Naisest ongi pärit vanaema köögilaualt," meenutab ta ja tõdeb, et naudib kõige enam just harivaid väljaandeid, mis võimaldavad süveneda, õppida ja kaasa mõelda. "Mulle meeldib väga väljaanne Ajalugu, mida loen alati suure põnevusega, kuna ajalugu on mulle kogu aeg huvi pakkunud. Terve maailma mõistes loen hea meelega National Geographicu väljaandeid. Igatsen ajakirjandusse rohkem usutlusi kultuurivaldkonna inimestega - just usutlusi nende tööde, tegemiste ja huvide, mitte niivõrd isikliku elu teemadel," paljastab Ott, tunnistades, et igapäevaseid uudisteid ammutab ta enamjaolt siiski veebist.

Küll aga on Ott viimasel ajal üritanud nii veebiavarustest kui turbulentsest ühiskonnaelust eemale ja rohkem iseenda poole liikuda, et näha uusi põnevaid kohti, veeta aega lähedastega ja mõelda oluliste asjade üle järele. "Tulin äsja Kuubalt, mis jättis kustumatu mulje. Seal riigis ringi rännates sai mulle iga päevaga üha selgemaks, kui vedanud meil siin Eestis ikka on. Eriti sügava mulje jätsid muidugi kohalikud inimesed, kes on tohutult lahked, tähelepanelikud ja abivalmid, sellest hoolimata, et neil endal mitte midagi hinge taga pole. Meil on jällegi just selles suhtes neilt palju õppida," tõdeb ta.

Ka Oti värskest loomingust kumab läbi soov õppida ja süveneda ning loo sõnum on väga isiklik: "Vahel kannab elu meie teele suuri raskusi, mis meid rivist välja löövad, kuid sellest hoolimata peame me alati uuesti püsti tõusma ja need ületama, sest ainult nii tehes ootavad meid ees helgemad ja paremad ajad ning saavutused." Otil on seejuures ka üks hea ja üks kurb uudis: rõõmusõnumiks on, et singlile on juurde oodata ka muusikavideot, kuid uue plaadi ilmumisaeg jääb paraku alles järgmisse aastasse.

Kui soovid näha Otti koos The Swingersiga esinemas, soeta pilet "Eesti Naine 95" galakontserdile 17.mail Alexela Kontserdimajas. Pileti saad osta SIIT! Kontserdi korraldab Ekspress Meedia.