Noorpaar otsustas vaid enda lõbustuseks teha DNA test, et oma esivanematest rohkem teada saada, vahendab Mirror.

Testi tulemused näitasid naise suguvõsa kohta mitut huvitavat asjaolu, kuid mehe sugupuus peitus nii must saladus, et ei jäänud muud üle kui lahku minna.

Oma avaldatud loos tõdes mees, et kallis kaasa ei suutnud perekonna saladusest lihtsalt üle olla. "Meil oli väga lõbus, aga siis ma sain oma esivanematest midagi teada, mis maksis mulle mu tüdruksõbra."

Mees tunnistab, et sugupuus olid mõned nimed, millest ta midagi kuulnud ei olnud, ning ta otsustas nende kohta uurima hakata. "Tuli välja, et üks minu esivanematest oli kurikuulus sarimõrvar."

Selgus, et mehe perekond teadis sugulase olemasolust, kuid oli otsustanud sellest inimesest loobuda ja temast mitte kunagi enam rääkida.

Paar uskus, et kole avastus ei jää neid liiga kauaks kummitama ja nad suudavad koos edasi liikuda. Selgus, et nii ei läinud. "Nädalavahetusel tahtis mu tüdruksõber kohtuda, et minuga tõsiselt rääkida. Ta jättis mind maha, sest ei suutnud leppida asjaoluga, et olen sarimõrvari sugulane. Ta ütles, et armastab mind väga, aga see, et mul on kellegi nii õela veri, on pannud teda mind teisiti nägema."