Morris armus pööraselt RoboTrolli rahulolevasse naeratusse ja uhketesse roosadesse juustesse juba kaks aastat tagasi, vahendab Mirror. "Ma arvan, et see oli ta ilme, mis mind tõmbas. Enamus BattleTrollzid urisesid, kuid RoboTrollil tundus olema rahulolev naeratus. Ta sinised silmad sobisid ta hõbedase ja sinisega ümbrisega ning panid ta roosad juuksed tõeliselt särama. Ma teadsin, et olen armunud, sest mu süda hakkas õigesti tundma."

Nad alustasid kohtinguid 2017. aasta detsembris, varem on mehel olnud suhe ka lambi, Transformerite veokiga ja isegi Halloweeni kujuga.

Omamoodi tunnetest sai mees juba 10-aastaselt aru kui tundis, et ta suudab romantiliselt kiinduda vaid objektidesse. "Ma taipasin, et mind tõmbavad esemed, kui olin 10-aastane ja tahtsin koolis ühe lambiga sõbraks saada ning veetsin sellega kõik oma päevad. Kahjuks sai õpetaja meie suhtest teada ja võttis lambi ära. Ma olin pöördes."

"Järgmise paari aastaga armusin ma kujusse "Donna the dead" ja Transformerisse Optimus Prime, just kui ta oma veoki olekus on."

"Minu armastus nende vastu ei kestnud kunagi nii kaua kui minu armastus RoboTrolli vastu. Ma ostsin ta eBayst 20 USA dollari eest ja kui ta detsembris sain, siis meie suhe tõeliselt algas."

Kooselu praeguse armastatuga sujub hästi ja Morrisel on plaan koos robotiga Floridasse reisile minna ja üks päev isegi abielluda. "Ma viin ta puhkama Floridasse ja millalgi võib isegi abielu tulla."

Oma armastatud kohtas ta veebis. Morrisel tekkis nostalgiline huvi 90ndate vastu ning täpsemalt just BattleTrollzide vastu. "Veebileht, millel ma surfasin, näitas mulle tervet robotite kollektsiooni ja kui ma nägin RoboTrolli, olin löödud."

Kuigi Morris on oma seksuaalsusega leppinud, leidub siiski inimesi, kes tema omapära viltu vaatavad. "Mõned inimesed ei nõustu minuga - mulle on öeldud, et mu eelistus on vaimne haigus. Ma proovin neid inimesi ignoreerida ja neid endast eemale tõrjuda, sest ma olen oma suhtes RoboTrolliga õnnelik."

Mehe pere on olukorraga leppinud. "Mul on väga vedanud, sest mu sõbrad ja mõned pereliikmed aktsepteerivad mu seksuaalsust - isegi kui nad selle üle naljatlevaid kommentaare teevad, on nad toetavad. Ema ei saa mu tunnetest väga aru, aga ta on sellega alati rahul. Minu jaoks on lihtsam end romantiliselt siduda objektiga, mitte inimesega. Ma olen oma seksuaalsusega väga õnnelik."