1. Mariah Carey


Et oma võimas hääl korras hoida, nõuab Mariah Carey iga öö tervelt 15 tundi und. Samuti naudib lauljanna küllaltki niisket tuba. "Päriselt, mul on 20 niisutajat ümber voodi. See on nagu aurusaunas magamine."

2. Stephen King


Kirjanik Stephen King hoiab fänne oma õudusraamatutega pea terve öö üleval, kuid enda unele on tal väga konkreetsed nõudmised. Kingil on vaja, et isegi padjapüür oleks õige nurga all. "Ma pesen oma hambad, ma pesen oma käed. Miks keegi enne magama minemist käsi peab pesema? Ma ei tea. Ja padjad peavad olema õige nurga all. Padjapüüri lahtine ots peab olema suunaga teisele poole voodit. Miks, ma ei tea."

3. Tom Cruise


Selgub, et paljude naiste lemmik Tom Cruis on öösel kõva norskaja, kes mõtleb alati ka teiste unele. Näitlejal oli kodus "norskamise tuba", millel olid helikindlad seinad. Tuba ehitati kui Cruise elas koos Katie Holmesiga, et mõlemad rahus magada saaks.

4. Eminem


Räppar Eminemil on magamisega tõsiseid raskuski olnud ning sellega ka arsti poole pöördunud. Nüüd paneb ta iga õhtu oma akendele fooliumi ette, et valgust vähem tuppa tuleks. Seda teeb ta ka kodust väljas pool reisides.

5. Donald Trump


USA president Donald Trump magab öösiti vaid kolm kuni neli tundi. Tuleb ette ka öid, mil unele jagub aega ainult 90 minutit. Ärkvel püsib Trump kindlasti vähemalt 19 tundi järjest.

6. Leonardo Da Vinci


Kunstnik Leonardo Da Vinci hoidis kindlalt kinni rutiinist, millega magas ööpäevas sessioonide kaupa, kas 20 minutit või 2 tundi. Kuigi sellega sai ta rohkem aega, et oma loomingule keskenduda, siis ometi oli see suurtele projektidele keskendumiseks liiga väike aeg.

7. Thomas Edison


Nagu Da Vinci, nii mõtles ka Edison, et magamine on aja raiskamine. Mees tundis, et öösel vaid kolm tundi und on täiesti piisav, et piisav energia kogus kätte saada. Vahel tegi Edison ka väikeseid uinakuid, kuid leidus ka perioode, mil mees töötas 72 tundi järjest. Võib öelda, et tema magamisharjumused olid täiesti segamini.

8. Oprah Winfrey


Pole küsimustki, et Oprah Winfrey on maailma üks edukaimaid naisi. Selle saavutamiseks peab ta ka korralikult puhkama. Winfrey on avaldanud, et ta ei lähe kunagi magama enne kui ei ole vannis käinud. "Õhtuti teen ma vanni enne magamist, see on rituaal. Ma olen vannitamise professionaal. Mul on erinevaid mullivanne, sooli, pärleid ja õlisid."

9. Martha Stewart


Martha Stewart leiab öösel magamiseks aega vaid neli tundi. Naine väidab, et tal on äri ja eluga nii kiire, et rohkem pole lihtsalt aega. Näiteks ärkab ta iga hommik ammu enne kella 6:30, et koduloomadele söök ja jook ette panna enne kui töötajad kohale jõuavad.

Allikad: veebileht Value Walk ja veebileht Best Health Mag